On-line dating

• Креатор на темата Креатор на темата *Rockstar Elite
  • Време на започнување Време на започнување
Лично јас не али знам луѓе што се запознале на мирц и уште се заедно така да би ја прифатил и јас таа авантура доколку е искрена

Pa dosega sum se zapoznal so nad 20 licnosti preku msn mirc forum i slicno :)

Сум имала многу такви запознавања секако само на пријателска база па и ден денес се слушаме преку мсн или со пораки преку тел. А за такви љубовни состаноци.... само со еден ито се запознавме преку мсн без воопшто да ни паднит на памет дек ќе имат нешо појќе од пријателство ама ето.... бидна шо бидна и уште сме тугедр :girlinlove:

не би сакала да помислам на такво нешто,колку и да некој ти симнува ѕвезди ти треба да си останеш приземјен...не го знаеш каков е и дали се претстваува со вистинскиот идентитет...а всушност шо ми требаат други пријатели посебно од сајбер простор тие треба и таму да си останат доволно е да си со оние што ти значат па интернетот треба да го сфаќаме чиста забава

Пријатели имам запознмаено еден куп така, и ден денес кога идам у некој друг град секогаш ќе се најдеме на кафе, нон стоп контактираме преку мсн и слично, ама date никогаш не сум имал..

„Љубовен“ состанок не но имам многу пријатели кои што сум ги запознала преку мсн мирц и ми помогнале многу во некои моменти... па еве сеуште се дружам со нив често сме заедно... :vozbud:

имам запознаено многу луѓе преку мсн и да имам излезено неколку пати на дејт..така фатив еднаш дечко=)Какви чуда праи интернетов:pos:

Имам излезено многу пати и баш ми е мило што сум прифатил и сум излегол, сега имам повеќе добри другари и другарки:wink:

А на date немам излезено...имам излезено со женски али ваљда не се брои тоа у date, све беше чисто другарски :wink:

Дали ви се има случено да искочите со некоја личност што сте ја запознале преку интернет (MSN, hi5, Myspace..)? Секако, има форум собиранки, но дали сте имале онаков, класичен состанок со некого?
Јас да и се искочи најдобро, иако знам многу луѓе кои се договориле и или измамиле или ги измамиле.....:angry2:

da mi se slucilo i ubavo bese ubavo epten si pominav:smir:

Порано,како помала кога мирцав,се имав запознаено со многу луѓе преку мирц.Не дека беше љубовен состанок,туку онака заедничко излегвање, да се видиме во живо,да се запознаеме.И така стекнав многу добри другари со кои се дружам веќе 8-9 години.

Леле, мирц времињата:) #мацедониа, #скопје, #водно и #мкметал. Носталгии пукаат:)
Се дешавеаше де. запознавање со луѓе... Имаше некакви мување со еден, двајца, ама тоа бајаги време откако се запознавме на живо...
А за да искочам со некој на дејт што сум го запознала преку нет требад а сум мнооогу очајна во моментот:) Не ми се случило до сеа:)

Сум запознал повеќе луѓе од нет во живо и речиси секогаш поминувало добро. Не сум зажалил за тоа.

Да сум излегол и топ било... не секогаш договараш да идеш на кафе да си муабетиш т.е. да се запознаеш во живо и да видиш каква личност е уствари... мн пати ми останало истото мислење а има и случаеви кога луѓето во живо се други.. така да... МСН-то ги прави да се чуствуваат посигурно и можат да кажат се и сешто... додуша не само МСН интернетот воопшто... иначе... го практикувам тоа и ќе го практикувам... имам мн луѓе пријателчиња и другарчиња запознаено така... и мн ми е убаво... :)

Дефинитивно ДА за оnline dating многу е забавно особено за оние што имат авантуристички дух, јас имам само позитивни искуства

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom