Девојки, немате "муда" да го погледнете!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И така, натака, the reigning champion останува Corridors тхе ЈЕБО!

Не сакам да кршам филм, ама колку шо памтам не смејт откриени гениталии да се прикачувет на форумов? :nesum:

Ај бе не јај лања, знам, ама Ејсид ионака ќе ги скини, па да се посмееме малку, филмокршач, башка ова е Коридорс, бе ееј! Јебото белосветцки!

really_fat_chick.jpg

Еве го дечкото на Корисорс, лут дека ја откривме нивната голема љубов и тајна:

ddefwef.jpg

После, кога видоа девојките, сите од уплаф станаа вакви:
augly1.jpg

Е па шом е така, и јас некоја слика од јебово да клам
shemale7.jpg

гарфилд, се убив од смеење! ПРЕКИНИ! како не те мрзи да ги наоѓаш... ааа да, заборавив-ЗНАМ КОЈ ТИ Е ГЛАВНА ИНСПИРАЦИЈА И МОТИВ за тешкава работа... дечкото што ми ја украде девојката преку постовите...

kpbKENGUR напиша:
гарфилд, се убив од смеење! ПРЕКИНИ! како не те мрзи да ги наоѓаш... ааа да, заборавив-ЗНАМ КОЈ ТИ Е ГЛАВНА ИНСПИРАЦИЈА И МОТИВ за тешкава работа... дечкото што ми ја украде девојката преку постовите...

Ти ја украде на бубљици, знам, тешко е тоа, ама вакви бубуљи тешко некој друг да има освен најЈЕБОТО Коридорс:

beavis_the_man.jpg

Еве една во Нови Београд додека го гледа Коридорс:

pissing_in_public.jpg

свршуе, тече, се разлива, а бе реки по улица од сврш!

wow, 13 страни.... каков Tutto Jebbo...

чек малце у дилема сум... кој е бољи? Рон "The Man" Џереми (чиј учител беше јунакот на темава) или Роко Зифреди (за кого се напишани многу поеми, прози, поезии, песни и други уметнички дела од сите свери, меѓу кои омилена ми е песМата "Vorrei scopare come Rocco Siffredi" ?!!??!

не е прашање кој е бољи, пошо се знае најбољиот :wink:

Свршаваат само што ќе ме погледнат напиша:
Дечки што збориш бе каков МАРЈАН БЕ ТИ СИ У КОМА БЕ ДЕТЕ НЕ ЗНАЕШ ШТО ЗБОРИШ БЕ ЕХЕХЕХЕХЕЕЕ КАКОВ МАРЈАН БЕ ШТО ТИ Е НА ТЕБЕ БЕ СНОБ, ГАЈТАН!!! ИНАЧЕ СЛИКА НЕАМ У МОМЕНТОВ ПРИ РАКА ЌЕ ТИ ПРАТАМ ДА МИ СЕ ДИВИШ МАЛЦЕ ДОМА АЈ БОЛЈЕ И ДА НЕ ТИ ДАВАМ ЌЕ САКАШ ДА БИДЕШ КАКО МЕНЕ. еЈ ХИХИХИ ЕДЕН СОВЕТ УТРЕ ЧУПАЛИЦАТА И ПЕРЕД ОГЛЕДАЛО СЕ РАЗБРАВМЕ И НЕ МИ БЛАДАЈ ТУКА МАРЈАН НЕМА ТУКА МАРЈАН ОПРАЈ СЕ МАЛЦЕ
Не бре зашто дома,ја иам глуФци у подрум.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom