Девојки, немате "муда" да го погледнете!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Coridors напиша:
Сеа очекувам некој од модераторите да го заклучи топиков зашто Ацид е во кома не знае што збори и кај е и да ќе почнат тука незнам да го бранат али ај греота е дечкото се зашемути малце се изгуби не му е добро. А Гарфилд не е свесен што ќе му направам утре на форумов ако се појави ќе доживее стрмоглав пад без А ни О
Дечко, имаше шанса да се прославиш... штета... штета...

Нема капс лок. Може се смири... Може ќе не поштеди од егзекуцијата на паднатиот ни на колена соборец.

Милост, о ѕверу. Молам за прошка...

И никој да не му кажал на Гарфилд за утре, ок?

Леле Coridors, ми го урна светот. Како си ми го плеснал во фаца еј! Ни pearl ме нема исплескано вака.
Дај си рука. Ја заклучувам темава. Неможам да поднесам веќе како ме реметиш... :pos2:

Него Серпико, ќе праиме џинглови со Coridors мотиви? :pos: :pos: :pos:

Aj em sou konfjuzd!!!Ima iskompleksirani luge...Kakov fantom ej!!!hahahahahaha

Викторгг напиша:
Дечко, имаше шанса да се прославиш... штета... штета...

Чекај бе па ти утре утре ко кралета марко :javac:

Garfild утре нема шанси да се појави на форум после ваква опасна закана:my3:

Acid напиша:
Coridors, ти ќе завршиш како Бритни - осеќам :pos:
Сликај се одма, нема смисла да патат девојкиве. Ако неможеш да се снајдеш со апарат, пушти една ПП да се договориме и да се најдеме во живо. Тип како тебе морам да запознаам. :vozbud:

PS:
Како лепотан како тебе да нема ни една слика бе? :(
Слики од тебе треба да се продаваат во Валијант... Инстант надразнувач.
Абе не е твоја работа тоа што немам слика во моментов него другпат види се во огледало пред да праќаш слики, зашто не оставаш добар впечаток.

Coridors не се слика зошто не постои апарат што може да ја одслика неговата убавина :pos:

Мислам дека новиот ник му е посоодветен. :pos:

Молк. Го нема...

Коридорс ЕДИТ- Нов ник:ССШЌМП.... дај поремети ме, да се осетам повторно живо и вредно.

Еве ако треба да те провоцирам ќе кажам дека си имбецил. Доволно е? Сакам да паднам стрмоглаво. Како Гарфилд, ама појако.

Те молам изремети ме еднаш. Фала.

Acid напиша:
Мислам дека новиот ник му е посоодветен. :pos:
Не ми се верува... :pos: Хахахахаха.... :pos: :pos2: Му го сменивте никот бре...

Ма и титлот.
Искомплексирани админи, јебига. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

WOW не ми се веруе еј.........леле шо трпи земјава............ауууууу, па и вие сте имале нерви...........:tapp:

Коридорс беше препаметен за VBulletin... Со моќ на телепатија, го мена никот, лесно,онака како што во дел од секунда умее да си го подигне... гласот кога треба.

Али шо да мамам... Каков глас, какви бакрачи. Никот и титлот зборуваат се. Дали ќе го мени и потписот?

Acid напиша:
Ма и титлот.
Искомплексирани админи, јебига. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Само веѓи не му мењајте ептен ке го повредите:pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom