Исхраната игра голема улога ,а и нај важен фактор е напорт кој го даваш при вежбањето и колку вежбаш во текот на денот - неделата ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А да растовара вреќи со цемент ?Почни да мешаш малтер, најбрзо така се изразуваат вени на рацете. Многу градежни мајстори имаат изразени вени на рацете.
Е сега, може е малку не е фенси-шменси, ама работи, ем ќе заработиш некоја паричка
Требит да ослабиш, море дебелЗдраво на сите, се надевам ке ми помогнете..... има 1 година откако се бавам со бодибилдинг ама вените на рацете не ми се познаваатби сакал да се познаваат и да бидат изразени, разбарував и сватив дека ми се внатрешни, имам 18 години и тежок сум 88кг и висок 186cm, после секој тренинг се познаваат и тоа само неколку, а потоа се губат, сало речиси малце имам на рацете повеќето е дефиниција, но некои и премногу имаат сало па му се познаваат..... Некој да не знае да ми помогне што би требало да применам
![]()
Требит да ослабиш, море дебелЗдраво на сите, се надевам ке ми помогнете..... има 1 година откако се бавам со бодибилдинг ама вените на рацете не ми се познаваатби сакал да се познаваат и да бидат изразени, разбарував и сватив дека ми се внатрешни, имам 18 години и тежок сум 88кг и висок 186cm, после секој тренинг се познаваат и тоа само неколку, а потоа се губат, сало речиси малце имам на рацете повеќето е дефиниција, но некои и премногу имаат сало па му се познаваат..... Некој да не знае да ми помогне што би требало да применам
![]()
хехе да тој е алфа-мажјакот ќе те заштити од предаториPoprivlecno deluva koga se izrazeni venite.![]()
Шо викаш за овие? Привлечни се?Poprivlecno deluva koga se izrazeni venite.![]()