Како да ги изразам вените на рацете???

• Креатор на темата Креатор на темата AudiA6
  • Време на започнување Време на започнување
Исхраната игра голема улога ,а и нај важен фактор е напорт кој го даваш при вежбањето и колку вежбаш во текот на денот - неделата ...

И ја сум сличен тип на тело како тебе околу 90 килограми 18-20% боди фат и мене не ми се познаваат вените освен при вежбање мсм треба да намалим процент на салото или до генетика е

Намали bodyfat.
Вежбај подлактица.
Понастрана од кето диети.
Вода.
Тоа е.

Почни да мешаш малтер, најбрзо така се изразуваат вени на рацете. Многу градежни мајстори имаат изразени вени на рацете.
Е сега, може е малку не е фенси-шменси, ама работи, ем ќе заработиш некоја паричка

Почни да мешаш малтер, најбрзо така се изразуваат вени на рацете. Многу градежни мајстори имаат изразени вени на рацете.
Е сега, може е малку не е фенси-шменси, ама работи, ем ќе заработиш некоја паричка
А да растовара вреќи со цемент ?

Здраво на сите, се надевам ке ми помогнете..... има 1 година откако се бавам со бодибилдинг ама вените на рацете не ми се познаваат :unsure: би сакал да се познаваат и да бидат изразени, разбарував и сватив дека ми се внатрешни, имам 18 години и тежок сум 88кг и висок 186cm, после секој тренинг се познаваат и тоа само неколку, а потоа се губат, сало речиси малце имам на рацете повеќето е дефиниција, но некои и премногу имаат сало па му се познаваат..... Некој да не знае да ми помогне што би требало да применам :(
Требит да ослабиш, море дебел :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1467810773][/DOUBLEPOST]
Здраво на сите, се надевам ке ми помогнете..... има 1 година откако се бавам со бодибилдинг ама вените на рацете не ми се познаваат :unsure: би сакал да се познаваат и да бидат изразени, разбарував и сватив дека ми се внатрешни, имам 18 години и тежок сум 88кг и висок 186cm, после секој тренинг се познаваат и тоа само неколку, а потоа се губат, сало речиси малце имам на рацете повеќето е дефиниција, но некои и премногу имаат сало па му се познаваат..... Некој да не знае да ми помогне што би требало да применам :(
Требит да ослабиш, море дебел :ROFLMAO:

Poprivlecno deluva koga se izrazeni venite. :X3:
Шо викаш за овие? Привлечни се?
ronnie-coleman.jpg

medicina-online-dott-emilio-alessio-loiacono-medico-chirurgo-roma-io-dico-no-al-doping-in-palestra-sempre-riabilitazione-nutrizionista-infrarossi-accompagno-commissioni-cavitazione-radio.jpg

572845b45f8d6e76db0bb1ec044cb667.jpg

maxresdefault.jpg

Freaky-Forearm-595x446.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom