ЕП 2016 - Група Д (Шпанија, Чешка, Турција, Хрватска)

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе ја заврши групата на 1-та позиција?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
Kini gi be!!!!! Sve Im ebem shpansko cigansko!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Тоооооооооооооо хрвати институцијо фудбалска хехехеехаефсаехсфсехехах

Пике богот на одбраната и Де Геа многу знам со нозе да бранам hhhhhhhhhhhhhhhhhharfsgsfafeashahwe

иван грозни да ти ебам све најмило чешка у пичка

Ајдеееееее што прими Де Геа:facepalm::facepalm::facepalm:

Najdobar golman u svet,prva stativa sama se cuva..Bravo Hrvatska

Пиќе смени правец.

Мрш пички, пенали од небо ќе ви паѓаат. Да ве натртат и жабарите у 1/8.

:kuracc::kuracc:
Идат на пораз од два разлика и трето место (ако победи Чешка), што им носи дуел со Велс наместо со Италија.
Ставајте all in -1 Шпањолска 3.75 :cool:

Еве ја Турција води , калкулирајте сега све да ви ебам.

Па не ждрепка ама нека си напраат некој подобар распоред или нека смислат нешто кога веќе сакаат од 24 репрезентации 20 да им идат у нокаут фаза.

На што личи ова, повеќе да ти одговара трето него прво место и свесно да влагаш на утакмица со намера да изгубиш.
На ништо не личи ебате првенството, некој ќе игра со второпласиран а на некој ќе му се падне некоја забеготина ко Албанија на пример.

Никад нема да дадат гол овие да им ебам матер у пичка, овој Калиниќ у серија а ми изиграва Батистута тука не може топка да прими му ебам тоа сабја носот што го има.

Кoј глуп куртoн е Делбoске :facepalm:
Хрвaтскa пoмиренa сo реми не нaпaѓaaт и нaместo дa им дaде сугестии нa негoвите дa дигнaт рaчнa дa игрaaт нa нулa, oн курoт гo дрви нa клупa и ги oстaвa дa се убивaaт oд нaпaѓaње кaкo дa пoбедa им е нужнa. Кoј кур гo oстaвијa дa им биде тренер пoсле Брaзил 2014. :mad::mad:

Комшиите наши албанци слаби им се шансите сега а ? ги глеам на 4то место се на табелава.... а се очекуе Португалија да тепа утре? Шо математики чекаат тие пошто нели многу се радуваа????

Џабе се исплашија хрвативе требаше од старт да им влезат да ги потопат :coffee:[DOUBLEPOST=1466542963][/DOUBLEPOST]
Комшиите наши албанци слаби им се шансите сега а ? ги глеам на 4то место се на табелава.... а се очекуе Португалија да тепа утре? Шо математики чекаат тие пошто нели многу се радуваа????
Нема шанси Албанија. Треба Ирска да не ја тепа Италија (која патем и дефинитивно со мислите е веќе на утакмица против Шпанија), Шведска да не ја тепа Белгија (а и нема) и во последната група Португалија и Исланд да изгубат или така нешто

Браво, многу ми е мерак за хрвативе, изгледаа дека се дојдени да калкулираат и заминаа со полн плен.

А криво ми е за Чешка, но не покажаа квалитет за понатаму, додуша ни Турција не покажа досега, оваа утакмица не ја гледав но штом победиле веројатно заслужиле. Штета, Чесите изиграа солидни квалификации, ми беа симпатичма репрезентација.

Од кај ги ископаја ова децава хрвативе? Ама млада генерација имаат, лелеј.

По кој знае кој пат истата лекција, не јади гомна пред време ќе се каеш, ама џукела сум јас ќе си продолжам по старо. Браво љепа наша домовино. :vozbud:

Рамос бе човек, па Де Геа пред него би го ставил да шутира пенал, цел живот средина мава. Срна го прочита ко селкси буквар.

П.С. Изгледа ова не е Премиер Лига па да шутират само во Де Геа. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom