Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Najdobar golman u svet,prva stativa sama se cuva..Bravo Hrvatska
Идат на пораз од два разлика и трето место (ако победи Чешка), што им носи дуел со Велс наместо со Италија.
Ставајте all in -1 Шпањолска 3.75![]()
Еве ја Турција води , калкулирајте сега све да ви ебам.
Па не ждрепка ама нека си напраат некој подобар распоред или нека смислат нешто кога веќе сакаат од 24 репрезентации 20 да им идат у нокаут фаза.
На што личи ова, повеќе да ти одговара трето него прво место и свесно да влагаш на утакмица со намера да изгубиш.
На ништо не личи ебате првенството, некој ќе игра со второпласиран а на некој ќе му се падне некоја забеготина ко Албанија на пример.
Никад нема да дадат гол овие да им ебам матер у пичка, овој Калиниќ у серија а ми изиграва Батистута тука не може топка да прими му ебам тоа сабја носот што го има.
Нема шанси Албанија. Треба Ирска да не ја тепа Италија (која патем и дефинитивно со мислите е веќе на утакмица против Шпанија), Шведска да не ја тепа Белгија (а и нема) и во последната група Португалија и Исланд да изгубат или така нештоКомшиите наши албанци слаби им се шансите сега а ? ги глеам на 4то место се на табелава.... а се очекуе Португалија да тепа утре? Шо математики чекаат тие пошто нели многу се радуваа????