Lycamobile Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Која е поентата на операторов ако е поскап од другите 2?

Која е поентата на операторов ако е поскап од другите 2?
poentata e sto ( nema poenta ) morase da ima virtuelen za spojuvajneto na one-vip
taka da kaj nas e se na xartija- bidejki ovie ne si ni organizirani ni nisto, samo imaat debelo plateno (vip ) bidejki 30.06 im bese kraen rok za da zapocnat-ama sto so zapocnaja i tie ne znaat so sto si fatile rabota mafijaska drzava se e taka vo site institucii i + i vo privatnite e taka

Барем меѓународните повиси се многу поефтини од скоро сите оператори во Македонија

Барем меѓународните повиси се многу поефтини од скоро сите оператори во Македонија
toa da vistinata e taa- za 399den, border e so 200min, kon +20 drzavi,sto i nee malce toa mu idi 2 den minuta- i + 1 gb net sto imas, no za nacionalno nivo, nema nikakov paket sto moze da e prifatliv,za korisnicite

toa da vistinata e taa- za 399den, border e so 200min, kon +20 drzavi,sto i nee malce toa mu idi 2 den minuta- i + 1 gb net sto imas, no za nacionalno nivo, nema nikakov paket sto moze da e prifatliv,za korisnicite
Ти кажале на техничка подршка дека во септември ќе проработи онлајн допуната?

Значи аман. Ми треба сега не за 1 месец :D Картичката си ја земав во Скопје немав појма дека има ваучери во Штип прашувам ме гледаат бледо везе немаат што е Лика.[DOUBLEPOST=1470845434][/DOUBLEPOST]@ts01 Koja e taa On net zona?Gledam 5000 minuti neznam dali e toa koj cela Makedonija ili samo za Lyca?

Последно уредено:
Значи аман. Ми треба сега не за 1 месец :D Картичката си ја земав во Скопје немав појма дека има ваучери во Штип прашувам ме гледаат бледо везе немаат што е Лика.[DOUBLEPOST=1470845434][/DOUBLEPOST]@ts01 Koja e taa On net zona?Gledam 5000 minuti neznam dali e toa koj cela Makedonija ili samo za Lyca?
samo lyca 5000min i 5000 sms -so sekoe nadopolnuvajne i aktivirajne-

Денеска ми стигна картичката од Лика од нет порачана. Доставена со Експрес пошта т.е слично нешто на Глобко и сличните

Денеска ми стигна картичката од Лика од нет порачана. Доставена со Експрес пошта т.е слично нешто на Глобко и сличните
Stigna i kaj mene konecno- gledam od vcera gi promenile paketite- Nacionalni- odnosno gi pojacale internet paketite- no i toa nee toa sto treba da e,no ajde da vidime

Stigna i kaj mene konecno- gledam od vcera gi promenile paketite- Nacionalni- odnosno gi pojacale internet paketite- no i toa nee toa sto treba da e,no ajde da vidime

Да бе и ја сеа приметив. Море мора малку да потсменат ептен беа шајка... Веќе не се толку патетични имаат сега 5% шанса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom