Џони Вајсмилер
Don't share my food
Kaza urbaniot skopski fraer sto jade toa sto ke mu go proizvedat seljacite od Prilep, Strumica, Gevgelija...
Од Битола сум каде режимот јаде шамар за сите пари
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kaza urbaniot skopski fraer sto jade toa sto ke mu go proizvedat seljacite od Prilep, Strumica, Gevgelija...
Определен си, си се определил дека ти е сеедно покондурена селска задруга да се богати на твој грб и да те убедува дека тоа е супер. И еден куп мали други работи кои се правеа, не 10, туку последните 6 - 7 години.
Тоа е тренд, истото се случи и со Брегзит. Ма да кај нас се работи за сервилност и пушење курови, оти таков народ сме, генетски.И либералите во САД паднаа од руралните средини. Тоа е проблемот , што политичките елити гледаат потценувачки на оваа маса луѓе која е побројна од фенсерите во градовите. Овие луѓе живеат од субвенции и од денарот шо ќе го извадат од пласманот , обезбеди им го ова и те следат слепо. Административците од друга страна лесно се обраќаат од една на друга страна.
Можно е.Претседател на собрание од ДУИ ќе дочекаат патриотите.
А што е нереално во коалицијата на учк и дпне?А СДСМ со кој ќе коалицираше? Како минатиот пат со ДУИ? Ај не зборете глупости, бидете реални.
Ne e bitno Bitola, Skopje ili ne znam sto. Ne e ubavo da se omalovazuvaat lugjeto samo poradi toa sto ziveat na selo ili vo grad. Pa jas vo gradot sekoj den gledam pogolemi budali nego sto ima najzabutanite mesta vo Makedonija.Од Битола сум каде режимот јаде шамар за сите пари
А мислиш ли дека од СДСМ ќе скокнат да го линчуваат?Еј замисли Артан Груби, и влагање на прва седница и позади микрофонот почиње УЧК УЧК УЧК : )))) А административниве патриоти мирни ко бајчња ќе си седат, као незнам што се дешава, не ме интересира : ))))
Тешко, не сме дојдени до тој стадиум да се гласа за општа понуда (економска пред се). И СДСМ сега доби „туѓи“ гласови на етничко прашање.[DOUBLEPOST=1481541890][/DOUBLEPOST]Сакаш да не се гласа по етничка линија, а немаш претстава како би изгледало тоа во влада? Тешко богати.
Па сами бараа победниците во двата блока да формираат влада.Дуи требит стварно неарни да се па пак да коалицираат со ВМРО...
Ne e bitno Bitola, Skopje ili ne znam sto. Ne e ubavo da se omalovazuvaat lugjeto samo poradi toa sto ziveat na selo ili vo grad. Pa jas vo gradot sekoj den gledam pogolemi budali nego sto ima najzabutanite mesta vo Makedonija.
А мислиш ли дека од СДСМ ќе скокнат да го линчуваат?
На нивна штета ќе биде.Тешко, не сме дојдени до тој стадиум да се гласа за општа понуда (економска пред се). И СДСМ сега доби „туѓи“ гласови на етничко прашање.[DOUBLEPOST=1481541890][/DOUBLEPOST]
Па сами бараа победниците во двата блока да формираат влада.
Првото е најверојатното. Плус, во Струмица нема албански гласови.Сега ми е јасно зошто Груевски отиде во 4-ка, не за да го победи Заев на домашен терен, туку имале они некои интерни анкети и знаеле колку е саатот, не сакаше Грујо да биде поразен носител и тоа во главниот град каде што најмногу пари и енергија вложи сите овие години.
Пендаровски по втор пат вади најдобар резултат кај СДСМ, прво на претседателските, еве и сега, дали тоа значи нешто или не ќе видиме, у секој случај ми се чини дека и за странцие и за голем дел македонци е прифатливо име за премиер ако не сега, за во иднина.