Кошаркари Кајганџии

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Кај сте бре кошаркари........?????? Ебати тоа еден договор да не се испочитува, мада не е за оправдување што и саатот се помести за еден понапред... А времево е таман за некоја партија баскет, е сега нема да се фати боичка али тоа е тоа.

јас станаф, гледам само со едно око-другото спие... да го будам или да се џитнам у кревет? ајде побзо пишете!

леле баскет мавање еј! ТОП! да ви е криво шо не дојдофте + имавме боље фото сесија од минатиот пат =) (го имаме мац по боксерици)

:pos2::pos2::pos2:Лее зашо не дојдов ама што 4 сте биле со тие таму 6 е сеа ако закажуваме за у Форца дај да закажеме уште утреto e to

kpbKENGUR напиша:
леле баскет мавање еј! ТОП! да ви е криво шо не дојдофте + имавме боље фото сесија од минатиот пат =) (го имаме мац по боксерици)
Така е бато нека пукнат............. И немојте безвезе да постирате само да ја пуните темата со безвезни постови кога на крај се посеруете:tapp:.

едит: бај д веј нит врнеше нит беше ладно!!!

Се извинувам што не дојдов, али на мајками и е денес роденден, па ми дојдоа гости од сабајле, па роднини, пријатели, братучеди... тоа е...

Ај за у форца да резервираме, немора за у недела, дај некој работен ден навечер, пофилм е така!

Поздрав и дајте тоа сликите да ги ѕирнеме!

Дајдте слики и утре ке пробам да закажам за у недела дека секој ден сум на тренинг и неможам така да кажујте дали за у недела од сабајле да резервирамto e to

абе какво резервирање, времево е тоБ, не ти играм у сала ни за гага! надвор е најдобро под небо!

Добро шефе ако биде вака ке играме надвор у недела и готовоto e to

Ја по боксерици
Ѕоне на Кошот ала спајдермен
Кенгур на кола
Бушав на куцање...

Беше тоа јака фотосесија...

А баскетот...не ми ни текнува :pos:

Од следнава недела среда поточно сонцеееее:cuc::cuc::cuc:

Абе баскет мадерфакерс, турете ги сликите тука од неделата кога сте се собрале 4ца да видиме што било....

Поздрав!

eve i jas se prijavuvam za nareden basket ako primate use eden basketdzija:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom