Кошаркари Кајганџии

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо од мене за неделава - ногава сеуште не ми е заздравена.
Ако играте, ќе дојдам да ве гледам - 90% не играм.

Ништо за викендов, времево е тапа...
Ај , наредниот...

Времето си беше добро,сеа што заврна нема везе,претходно 5 саата беше свежо,ама нема кворум некако...

Што бидна за баскет бе..
Има ли некој на кого му се игра,беше ли некој на некое игралиште да види какви се терените,дали се слободни?

Па јас сум секој ден на Ѓорѓи играм некогаш се договарам со другари ама тоа еднаш неделно дека они поише се по клаберство и не им се трча многу, ама и кога немам догоборено увек се наоѓа некој за да можеш да играш, имам и двајца другари што работат таму во кафичот па кога се на смена не прават проблем за плаќање мада и кога не се ретко да дојде некој да ти каже "дечки ај дајте пари или гитла" , така да ако го води пат некој натаму или му се игра нека помине увек сме таму поручек докај 8-9:wink:

едит:терените се најдобри што можеш да замислиш, а кошевите уште подобри

Луѓе дај бе живнетеа темава бар дур е лето да изиграме некоја партија ај ако не викендов следниот да се организираме да изиграме

Јас готово,почнав со тренинзи и неможам да играм...

Што да ја живнеме темава, иста приказна како лани. Еден куп договарања и никако да се изигра ни една партија.

каде се игра ова јас би дошол ама вие некако многу големи сте бе јас сум 15години

Луѓе дајте викендов што иде да се собереме 2 или 3 тројки и да изиграме еден баскет за место можеме да резервираме во Ѓорѓи гимназијата терените и кошевите се 5/5 се плаќа по 300 денари од саат можеме да се изнаиграме ако сме едно 10 души ајде пишувајте кој е за и да се договориме дали сабота или недела и кое време, додека е топло времево иначе после дождови ќе фатат и ништо нема да биде.

Аман бе сто години се договарате и никако да изиграте :pos2:
Шо има да се договара се знае кај се игра, кај идат екипи се оди таму и се игра, барем кај нас е така, играме цело лето баскет, а богами и есента додека не залади времето :toe:

Абе и јас играм цело лето баскет, ама зашто да не се собереме и да изиграме како што прават членовите на фудбал подфорумот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom