Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.044
- Поени од реакции
- 36.924
Пак не ме капираш бе, мене живот ли ми е игрицата? Си лабавам пошо другиот менаџер не можам да го играм и сеа ќе се караме тука за да напуниме страни на темава.Така така спореди ги составите оди во Мики Маус лигава докажи се не бегај ако си подобар топ секоја чест браво ако не тоа ти е играј со рамномерна екипа а не екипа со просек рејтинг 94 против екипи со 90, не знам што се напна како некое дете од забавиште, интересно е човек да те нервира. Не гледаш дека цело време играм .!. и се заебавам затоа што имам побитни работи у животов ова е релаксација лабаво е сеа ти изгледа си ја сфатил озбилно играва тоа си е твое ти бокам ако имаш проблеми некои оди испукај се на страна не празни фрустрации на форумов. Ако сакаш играј сакаш не игтај исто е ја ке ги играм и двете во секој случај.
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Ме напињаш со тоа шо стално плачеш, од сам старт до сеа само нешо не ти е у ред, се некој нешо напраил за ти да не моеш да просперираш,не е тоа финтата, у ред е.
Ја и да ја играм новата лига, и да испаднам у 4та лига север пак ќе си праам тим а ти пак ќе праиш шеми за нова лига пошо оваа ќе е пуна со "prevaranti"
Не ми е фрка мене да ја играм и оваа, коа моеше ти да се инаетиш за нова лига по секоја цена можам и ја за Милан да се инаетам.
Иначе колку само да ти докажам дека тотално не ми ја капираш поентата и тотално не се разбираме од сам старт коа ќе одлучите колку лиги,буџет,тимови како ќе се влечат пингни ме со кој тим ќе играм, ок е?