Природен изглед

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
prirodnoto e najubavo..nikoj ne negira.ama ne mislis sekoj taka i ne praktikuva sekoj prirodno bidejki na nekoja prirodata ne i dala mnogu.pa kutrata mora da koristi razno razni sredstva za da se transformira..i mislam deka vo takvi slucaevi sminkata e moralna.bidejki kaj sekoj covek prvo se gledame e liceto.aj maz nesreden se trpi ama pak zena!?!mn e lesno za da si sreden i priroden ne treba ni mn napor ni trud..ama samo onie koi so imaat so da pokazat...

Природен, опуштен и здрав изглед е новото правило за убавина кое доаѓа од шоу-бизнисот.

Не морате да поминувате саати и да оставате грдни пари во козметичките салони за редовно боење на косата и маникирање, бидејќи можете да изгледате привлечно и секси и без сите тие заморни и крути правила за успех.

Доволно е само да ја погледнете разбушавената фризура на Кејт Мос, Камерон Дијаз или Дру Баримур, облечени во креациите на Диор или Шанел, како шетаат "ноншалантно" по црвените теписи и заносливо се смешкаат.

Тие секогаш ја оставаат својата коса слободно да паѓа со лежерни валови и не се обидуваат да ја фризираат или вкочанат со лак.

Доволно е да нанесете малку крема или гел на измиена коса и потоа се што треба да направите е да ја исушите истата - советува Harry Josh, стилист на познати личности. Правило за природен изглед се однесува и на деталите како што се на пример ноктите.

Долги, маникирани нокти изгледаат одлично, но за тој раскош е потребно многу одржување.

Значи помалку шминка.:star:
а Камерон дијаз Шанел и незнам уште која имаат дадено на 10000 долари на козметичари за да го доведат лицето до перфекност и после тоа нормално не им е потребна никаква шминка за да мораат да прикриваат мозолки акни флеки и сл и јас ако имам толку пари и моето лице свети не би ставала ни пудра никаква шминка и секако ќе имам убав природен изглед
но бидејќи немам се задоволувам со скормата шминка и се обидувам да изгледам поубаво

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom