Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дорна уште еднаш покажа дека се тешки ропаци зборам за Силверстон,некои возачи се казнуваат за 10 цм возење надвор од патеката,а овој циганот шпански 3 пати ја кратеше патеката,и на крај ништо.Најголема среќа има од цел грид, ко у гз да е правен,само на слободни тренинзи паѓа.Како и да е има уште многу да се вози до крај,јас мислам дека нема да ја освои титулата,ќе се искрши на некоја од следните трки.
ForzaVale46!!!
Ја гледав до пола трката и видов Педрсоа 4ти беше и бајаги позади Роси и си велам или Роси тепа или Лоренцо, кога гледам после оп Педроса прв шо се деси.![]()
Требаше вака и на претходните трки да вози и ќе беше пред Маркез, а се слагам со тоа дека Маркез претпазливо вози и гледа да е само да е позади Роси 1-2 места само разлика и затоа тешко ќе му биде на Роси за титула али тоа е.[DOUBLEPOST=1473616406][/DOUBLEPOST]Педроса денес збесна...Едно време беше таму 6-7мо место, и после тоа здиве. Штом го помина Маркез, се доближи до Лоренцо, јасно ми беше дека ќе го помине и Роси.. по 0.300 кратеше на круг..
Роси, Лоренцо, Маркез, сите имаа предна медиум гума, а Маркез имаше предна софт... затоа беше најбрз во втората половина на трката.Софт е најбрза гума, најдобро лепи и држи, ама и најбрзо се троши. Тоа е тоа, ризик, тактика.. ваљда у право сум, не трескам глупости.
Еве ја софт гумата на Ианоне, на претходната трка мислам беше ова... ја изеде, едвај заврши.
![]()
На почетокот и Довициозо агресивно тргна со неколку претекнувања и потези, ама кратко траеше.
Требаше вака и на претходните трки да вози и ќе беше пред Маркез, а се слагам со тоа дека Маркез претпазливо вози и гледа да е само да е позади Роси 1-2 места само разлика и затоа тешко ќе му биде на Роси за титула али тоа е.Педроса денес збесна...Едно време беше таму 6-7мо место, и после тоа здиве. Штом го помина Маркез, се доближи до Лоренцо, јасно ми беше дека ќе го помине и Роси.. по 0.300 кратеше на круг..
Роси, Лоренцо, Маркез, сите имаа предна медиум гума, а Маркез имаше предна софт... затоа беше најбрз во втората половина на трката.Софт е најбрза гума, најдобро лепи и држи, ама и најбрзо се троши. Тоа е тоа, ризик, тактика.. ваљда у право сум, не трескам глупости.
Еве ја софт гумата на Ианоне, на претходната трка мислам беше ова... ја изеде, едвај заврши.
![]()
На почетокот и Довициозо агресивно тргна со неколку претекнувања и потези, ама кратко траеше.
Мислам дека Маркез имаше хард напред, а не софт