88ми американски филмски награди (Оскари 2015, 28 Февруари)

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    93
  • Гласањето е завршено на .
Бланшет растури во Carol. Мене таа ми е фаворит.
Не се ни сомневам во незе, моментално е најдобра. Утре најверојатно ќе го гледам Carol. Инаку она и Naomi Watts ми се омилени глумици. <3

А и оваа од Brooklyn ако земе секако дека ќе биде заслужено.

Бри Ларсон (олсон :D) зема за женска, мада типката од Бруклин не беше лоша ет ол.

Мустанг го гледав. Шта речи? Една од поотепаните години на странските филмови.

Бри Ларсон (олсон :D) зема за женска, мада типката од Бруклин не беше лоша ет ол.

За мене детето беше далеку поуверливо во Room.

Епа како да и дадеме оскар кога е outclassed од 5 годишно дете? :D

Шега, добра беше ама мислам дека нема да победи пошто минимум оваа од Brooklyn е подобра а за другите филмови кои не ми се гледани неможам да кажам.

Ve prefrliv tuka.

--

http://www.ew.com/gallery/jacob-tremblay-awards-season
:noze:

Nitu eden stranski ne sum izgledal od nominiranive godinava. Stvarno ocaj mi stoi. Mislam deka samo Son of Saul ke go gledam.

Uste Revenant, Big Short I Joy mi ostanaa za da sozdadam mislenje za najdobra maska, zenska, sporedna... I voglavno za oskarite celovkupno.

Also, za zenska sporedna mislam deka treba Alicia Vikander od Danish Girl da zeme. Drugite ne bea mnogu vooclivi I slaba minutaza.

Детето мислев дека е женско, тек кога го викна по име на пола филм укапирав. Треба да го прашам Иван Исцелител дали сум нормален.

Also, za zenska sporedna mislam deka treba Alicia Vikander od Danish Girl da zeme. Drugite ne bea mnogu vooclivi I slaba minutaza.
tumblr_o0bpqlnui31qlmv8fo2_500.gif

:icon_lol:

Детето мислев дека е женско, тек кога го викна по име на пола филм укапирав. Треба да го прашам Иван Исцелител дали сум нормален.
Мислев дека само јас го имав тој проблем. Во еден момент помислив дека го лаже овој дека се вика Џек и дека е машко детево поради некоја икс причина.

Nitu eden stranski ne sum izgledal od nominiranive godinava. Stvarno ocaj mi stoi. Mislam deka samo Son of Saul ke go gledam.
Theeb и Mustang се лоши, A War одамна ми стои симнат, нема превод, а другиве два белким ќе ги дочекаме до година.[DOUBLEPOST=1456136098][/DOUBLEPOST]wot и останатите - ве чекам: https://docs.google.com/forms/d/1Skx0uWv2eNFxkdO19uPN9v-Yrb02v0v66HgrKE6dCHM/viewform

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Јас за најдобар филм на не-англиски јазик гласав за Victoria, каков бот сум :D
Сеа гледам, ниту еден филм немам гледано на не-англиски што е искочен 2015. El Club ми седи во PC одамна, али неможам да најдам англиски титл. Дали е до толку ужасна година за не англиски филмови?

Јас за најдобар филм на не-англиски јазик гласав за Victoria, каков бот сум :D
Сеа гледам, ниту еден филм немам гледано на не-англиски што е искочен 2015. El Club ми седи во PC одамна, али неможам да најдам англиски титл. Дали е до толку ужасна година за не англиски филмови?
Не си единствен, ете, ќе го сметаме и Victoria за неанглиски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom