мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 20.019
- Поени од реакции
- 25.164
Гледам ти се прероди.Е па мкд владе, е па токму таму е одговоро на прашањето до темава.
Аааааа, се чини дека си се упрпал од можноста сам да го најш одговоро, не?...Оти, ако седниш да читаш, ќе мораш да го напниш тоа меѓу ушите, а што е уше полошо, можи да ти се случи и да поверуваш (во Бога), оти Писмото никого не остава рамнодушен, сем онија кои се одлепени од реалноста па им омилело фантазирањето и безделничењето и чекањето „некој друг„ нешто да им напрајт и да им одговорит.
Ај пробај да читниш...![]()
Инаку писмото не остава рамнодушен човек со низок морал и свое јас, човек на кој во животот му треба некоја виша сила која ке го води како мало дете пошто тој сам не е способен за такво нешто.
Така да фала за советот, сепак писмото ти го оставам тебе и на таквите како тебе кои имаат потреба од него. Барајте си вие таму одговори кои ви се потребни за да функционирате. Мене ништо не ми менува дали Исус бил сиромав, богат, крадец ,надрилекар или манипулан. За бог сигурно не бил пошто такво нешто нема, немало нити ке има. Бог постои во она што го имате помеѓу вашите уши а би требало да биди мозок.