Mистер Македонија :))

• Креатор на темата Креатор на темата Handsome
  • Време на започнување Време на започнување
Почнувам да не ги сваќам некои личнсти. Од еднаш хомо не се станува :)

mRnO напиша:
Ма нека ме напраат мистер врлд бе...па за едно опнување здравје :pos:

Од едно опнување педер не се станува :pos:
за финале уште еднаш (две пак не се станува) ама трет пат сам ќе си побараш :pos:

-=}{VLATCHE}{=- напиша:
за финале уште еднаш (две пак не се станува) ама трет пат сам ќе си побараш :pos:
:cuc::poss:

Изгледа не знаете да читате...не му барале да му го опнат туку барале да бидат опнати од него хе хе

Ptolomej напиша:
Изгледа не знаете да читате...не му барале да му го опнат туку барале да бидат опнати од него хе хе
сега не закопа...8):kesa:
уствари само еден му барал да го дупи...другиве не се знае шо услови имале...:smir:

Добро бе што има везе битно е да се смееме :helou:

SteF напиша:
БОгами денес само педерите просперираат:icon_bigg , така да типчето ако сака да си ја надогради неговата кариера ке треба да размисли уште еднаш.

Првата шанса ја утна...:nesum: за понатака ке видиме
За понатаму ќе размислува со поотворен шупак :pos:

Скулгрл напиша:
За понатаму ќе размислува со поотворен шупак :pos:
лол лол лоло лоо л л л лелеееееееееееее:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
ме пресмеаааааааа:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Кога го прочитав натписот се изнасмеав богами..му ја здувнал од хотелот без размислување..сега си замислувам како сето тоа изгледало:pos2: :pos:

Абе лошо е да ти се пуштат така верувај имам искуство ми се пуштиле 2-3ца до сега:kesa: АМА ЈА НЕ СЕ ДАВАМ !!!

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Pisi koga ke se dades.Moze nekoi od forumov edvaj cekaat......:salut::vozbud::pos2::pos2::pos2:

Битно е да се дружиме :smir: ..... по секоја цена

JeEnU GiRl напиша:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Pisi koga ke se dades.Moze nekoi od forumov edvaj cekaat......:salut::vozbud::pos2::pos2::pos2:

НИКАКО !!! :pos2: :pos2: :pos2:

-=}{VLATCHE}{=- напиша:
Абе за туѓ шупак коа се работи, лесно е да збориш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom