Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mRnO напиша:Ма нека ме напраат мистер врлд бе...па за едно опнување здравје![]()
-=}{VLATCHE}{=- напиша:Од едно опнување педер не се станува![]()
за финале уште еднаш (две пак не се станува) ама трет пат сам ќе си побараш![]()
сега не закопа...8):kesa:Ptolomej напиша:Изгледа не знаете да читате...не му барале да му го опнат туку барале да бидат опнати од него хе хе
За понатаму ќе размислува со поотворен шупакSteF напиша:БОгами денес само педерите просперираат:icon_bigg , така да типчето ако сака да си ја надогради неговата кариера ке треба да размисли уште еднаш.
Првата шанса ја утна...:nesum: за понатака ке видиме
лол лол лоло лоо л л л лелеееееееееееее:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Скулгрл напиша:За понатаму ќе размислува со поотворен шупак![]()
JeEnU GiRl напиша::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2isi koga ke se dades.Moze nekoi od forumov edvaj cekaat......:salut:
:pos2::pos2::pos2:
Абе за туѓ шупак коа се работи, лесно е да збориш.-=}{VLATCHE}{=- напиша:Од едно опнување педер не се станува![]()
за финале уште еднаш (две пак не се станува) ама трет пат сам ќе си побараш![]()