Mистер Македонија :))

• Креатор на темата Креатор на темата Handsome
  • Време на започнување Време на започнување

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
Веб-сајт
www.my-bet.blogspot.com
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Мистерот на Македонија Петар Колев (22) од Скопје избега од светскиот избор за најмомче "Манхунт" што се одржа во Сеул , Кореја зашто организаторите на изборот му предлагале секс. Му ветувале фотосесии и влез во финалето само ако спие со нив. Иако културно им објаснил дека не е хомосексуалец , тие му рекле дека само така може да земе титула.
На изборот во нов зимски скијачки комплекс во Сеул, земале учество момчиња од 50 земји , од нашето соседство од Бугарија и Грција, а победил Џефри Зенг ју Гуанг од Кина. Победникот добил 10 илјади долари во кеш и договори за работа во износ од 30 илјади долари , а вредни награди добиле и второпласираниот, третопласираниот и четвртопласираниот мистер.
- Што ми се случи тешко се опишува со зборови. Ми се пуштаа педери, а еден од главните во организацијата ми понуди да му бидам партнер за во кревет, односно да имаме секс, а јас да бидам активен, тој пасивен. Се згрозив од понудата и два дена не излегов од соба", го раскажува своето искуство од изборот, студентот Петар.
Откако победи на изборот за мистер на Македонија, за кое лиценцата ја има модното студио "Црнокрак" , Петар на големо се подготвувал за мистер на светот. Редовно вежбал во теретана и како што ни рече изгледал топ и екстра спремен.
Колев, кој го знаеме од спотот на Ноне за песната "Лесно ко два и два", заедно со девојка му Наташа Петровска, на 5 февруари стигнале во луксузниот хотел во Сеул. Тука се раздвоиле, оти во хотелот биле сместени само организацијата и мистерите од целиот свет.
" Ми беше чудно тоа што сите во хотелот беа мажи. Од рецепционери, организатори , па се до собарите. Ме гледаа со чудни погледи и со воздишки. Нив не им беше гајле дека тука сум со девојка ми.
Еден од организацијата, богат вип господин ми рече:
- Не е важно дали тука си со девојката. Вечерва дојди кај мене во соба и јас ќе ти бидам женска. Ако ме одбиеш нема учество на изборот".
Петар вели дека работата била или-или. Или ќе спие со организаторите или нема да земе титула. Бил фаворит и петти по ред на официјалната веб страна на Интернет, но кога си заминал организаторите веднаш го симнале од страницата.
-Ме фати паника. Се затворив во соба и третиот дена со девојка ми решивме да се вратиме дома. Едвај жива глава спасив од педерите. Од хотелот излеговме рано сабајле и си заминавме. Ма каков избор за мистер, па тоа беше геј парада. Да знаев што ме чека немаше воопшто да тргнам. Џабе си потрошив 5.000 евра, кои беа од мој џеб", вели Петар Колев.
[/FONT]

Што мислите???
Вистина е или приказни само за да се привлече внимание...

Значи тој кинезот се опнал штом победил :pos:

Moже само за да влезе у финале па потоа се "истакнал"

Ма нека ме напраат мистер врлд бе...па за едно опнување здравје :pos:

Terbale da go opalat ke skinevme od smeenje:pos2: :pos2:

Ко викам ја боље е да си мисица, барем лезбејки ќе ти се пуштаат. :pos: :pos: :pos:

Е па и он што е, од еднаш не се станува педер:pos:. Абе он не го напраил тоа зашто бил со женска му да бил сам

pffffffft....aaaaaaaaaaahahahhahahahahahahahhahahahahahahaaaaaaaaaa!!!!! *zema vozduh* AAAAAAAAAAHAHAHAHAHHAHAAAAA!!!! :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Abe,moze i zenska mu se opnuvala so tie misterite tamu.Eheeeee,tamu vrielo od maski....i taka vika deka bile u razlicen hotel.

па и женска му отишла таму за лепе курце...ова очи da gleda:pos::pos::pos:

БОгами денес само педерите просперираат:icon_bigg , така да типчето ако сака да си ја надогради неговата кариера ке треба да размисли уште еднаш.

Првата шанса ја утна...:nesum: за понатака ке видиме

Ај бе гајле му е братучед на Ноне е...:pos: :pos:
Поголем срам од тоа...

Хахаха .. требало да даде нека му го опнат еднашка белким нема да умре ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom