Столче за компјутер

• Креатор на темата Креатор на темата RedStarFan
  • Време на започнување Време на започнување
Јас би ти препорачал да разгледаш во Салон 29. Имаш еден куп видови столици кои и естетски и функционално се добри. Има и доста евтини, но има и прескапи:)

stolce.jpg

На крај ова испадна победник. 3500 денари од Пластичарска, голема некоја зграда на 3 спрата имаа доста избор. Не е некој ексклузивен италијански материјал и квалитет, но вреди за парите. Па ќе видиме коку ќе тера :D Фала на сите што ми помогнаа при изборот

Ова како избор за Мис , си го терал, Брус.

stolce.jpg

На крај ова испадна победник. 3500 денари од Пластичарска, голема некоја зграда на 3 спрата имаа доста избор. Не е некој ексклузивен италијански материјал и квалитет, но вреди за парите. Па ќе видиме коку ќе тера :D Фала на сите што ми помогнаа при изборот
Ех, штом си купил со среќа да го служиш. Мислев да ти дадам идеја да направиш од кола седиште столче за биро, ама веќе си купил.

Ама Nissan Skyline кај ќе најдам :D Еј добра идеја си е ова, кога ќе е за канта сегашново ќе пробам ова дефинитивно

Ама Nissan Skyline кај ќе најдам :D Еј добра идеја си е ова, кога ќе е за канта сегашново ќе пробам ова дефинитивно

можеш од југо, поудобни се плус

Ми треба столица за компјутер, пошто работата ми е на компјутер и некаде околу 6-8 часа поминувам пред компјутер така да најбитно ми е да биде удобна и пријатна(пример од тие со PU Leather и да е нешто до највеќе 13000 ден.

Искуство некој да ми каже во врска со оваа столица ?
http://www.kskmebel.com.mk/l-mnu-ka...ypage_images.tpl&product_id=340&category_id=7

Дали се исплаќа да купам таква и дали е удобна(квалитетна)

Што мислете?
Јас имам активност од саат секој ден во теретана или по дома, физички сум активен не е тоа работата. И со и без активност на столче седам 8 саати во денот.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Исто и јас имам активност од саат време во теретана но пак некогаш имам проблем со кичмата.[DOUBLEPOST=1454277217][/DOUBLEPOST]
Јас имам активност од саат секој ден во теретана или по дома, физички сум активен не е тоа работата. И со и без активност на столче седам 8 саати во денот.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Исто и јас имам активност од саат време во теретана но пак некогаш имам проблем со
stolce.jpg

Како си задоволен од столчето? Дали има механизам за спуштање(за како легнување пример)

Последно уредено од модератор:
Налетав на интересно столче, утре треба да ми го донесат:

http://www.stolici.com/mk/osnovna/19-monty.html#/boa-crno/material-kombinirano/tapacir-platno
monty.jpg

Моментално на попуст, 3.800 ден. Имаа подоста модели, бендисав и една од 13 илјади - ќе треба второ столче за некое време па ќе имам време да го истестирам ова поевтиното.

Како и да е, препорака за продавницата. Имаат добар избор, столиците изгледаат сосема пристојно и на изглед и на квалитет, а луѓето се љубезни. Еве столчето утре ќе го добијам дома, пошто завчера немаа на лагер во продавницата.

Picture 2959.jpg столче 600 денари...
а имаше еден и по јамболииве ама се изгуби(180х240=600денари)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom