Наградна игра од Комерцијална банка?

• Креатор на темата Креатор на темата dastan
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кире Печијаревски, Биљана Секуловска, Магнолиа Велиу, Сашо Керамичиев... се фацка до фацка.

0:45 :D кај ме потсети на кире печијаревски кај ме запусти, урлам :D :D :D

п.с. вакви гифт картички добиваат многу фирми кои користат сметка во комерцијална банка.

За секој налог сите банки земаат провизија
Не и ако си уплаќаш на своја сметка, барем не во НЛБ.... Е сега членот погоре не знам дали мислеше и на такви трансакции или од едно на друго физичко лице... Сепак 25 денари провизија? 15 денари е макс што треба да биде за мали трансакции...

Не и ако си уплаќаш на своја сметка, барем не во НЛБ.... Е сега членот погоре не знам дали мислеше и на такви трансакции или од едно на друго физичко лице... Сепак 25 денари провизија? 15 денари е макс што треба да биде за мали трансакции...
За транскција истиот ден во комерцијална земаа по 50 денари за за наредниот ден беше 35 денари.
Префрлање средства на сметки во комерцијаална од правно на физичко лице беше 25 денари
Водење и одржување сметка наплаќаа 500 до 1000 денари независно од тоа колкав промет остварува и дали функционира сметката
Сега не знам како им се провизиите подолго време не сум коминтент на таа банка.

Да не ја шириме оваа тема ќе отворам посебна тема за банкарски надоместоци и провизии.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom