Продавам, купувам, менувам...

• Креатор на темата Креатор на темата Sephiroth
  • Време на започнување Време на започнување
Kupuvam Geminii kuler....
ili kazete kaj ima da si kupam, vo Set go nema a mislam deka i nema da go imaat.

TOa ne zavisi od geminii dali ke bide bucen se zavisi od toa kakvi kuleri ke stavam.Posto geminii ne ide so kuleri tie posebno si gi kupuvas,odnosno kako opcija se plus.
Inaku Geminii ke mi vrsi golema rabota t.e. ke ja ladi plocata ram-ot i se ostalo a na mojata konfiguracija sto ja imam dobro bi i doslo bas vakov nesto....

TOa ne zavisi od geminii dali ke bide bucen se zavisi od toa kakvi kuleri ke stavam.Posto geminii ne ide so kuleri tie posebno si gi kupuvas,odnosno kako opcija se plus.
Inaku Geminii ke mi vrsi golema rabota t.e. ke ja ladi plocata ram-ot i se ostalo a na mojata konfiguracija sto ja imam dobro bi i doslo bas vakov nesto....

Мислев ќе ги употребиш дефаулт кулерите што доаѓаат со него. И тие не се лоши, зависи на колку rpm ќе ги пуштиш да вртат. Како и да е, големо е :)

Kaj mene nema kuleri.a i kako sto znam mislam deka so nego ne idat kuleri tie si gi kupuvas naknadno.

:| Кога го монтирав кај другар ми во пакувањето имаше и 2 кулери.

Чудно! 100% си сигурен дека не ги купил посебно, па ги бапнал у кутијата дур не ги донесе дома? Зашто GeminII стварно нема кулери (проверено повеќе пати)

Чудно! 100% си сигурен дека не ги купил посебно, па ги бапнал у кутијата дур не ги донесе дома? Зашто GeminII стварно нема кулери (проверено повеќе пати)

Не памтам, пред 6 месеци беше тоа. Можно е да биле надвор... хмммм, стварно ми е чудно. Најверојатно му дале и кулери сосе џеминито, па затоа памтам дека со него имало и кулери. :/

Ако не се нови, ке ти дадам 8500 за еден, зашо којзнае каде биле и кој лудак ги клокал:pos2:

И ја 8500 за другиот...
Иначе продавам матична ASRock 4CoreDual VSTA 8.1 звук, и PCI-E и AGP слот, и подршка за ддр1 и ддр2 рам за лга775.Идеална за преминување од конфигурација во конфигурација а немате многу пари :)
1999 ден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom