Продавам, купувам, менувам...

• Креатор на темата Креатор на темата Sephiroth
  • Време на започнување Време на започнување
Барам хард диск 10 или 20 гига ај некој ако има за продавање нека пише ПП

socket A матична плоча, ми треба! многу! со SD или DDR каква и да е...

менувам или продавам матична Asus P4v800d-x s478 и процесор 2.4 целерон 128кеш за амд над 2.4 и матична со сокет 939.ако треба со доплата.

Продавам кабловски модем Моторола, користен 3 месеци, ко чичка нов.
Цена - 1000 денари.

Некој да не продава/поклонува било каква PCI-Ex графичка? Во работна состојба нормално :)

Продавам MSI K8N DIAMOND, 2 GB DDR 400 SUPERTALENT, ATHLON64 3200+ VENICE S939 COMBO, за 300 евра.

има некој да се смилува да ми даде графичка било каква за до 500денари? не е за мене за другарми е посо таткому му ја собра

Prodavam laptop Dell Latitude c400
PIII Tualatin 1.2GHz
256 MB RAM
20 GB HDD
LAN
modem
64 MB graficka kartica
tezok samo 1.5 kg :)

vikris напиша:
Продавам MSI K8N DIAMOND, 2 GB DDR 400 SUPERTALENT, ATHLON64 3200+ VENICE S939 COMBO, за 300 евра.
Ако сакаш само матичната и процесорот кажи цена,или ако сакаш замена за мојата матична и процесор се разбира и ке ти доплатам.

IsusHristos напиша:
Ако сакаш само матичната и процесорот кажи цена,или ако сакаш замена за мојата матична и процесор се разбира и ке ти доплатам.

Понудата не е делива, се продава комплет. Само рамот од 1 ГБ го платив 98.5 евра пред еден месец! +30 евра за да ги заменам двете 512-ки.

Работата е што не е битно колку пари ти си дал кога си купувал, туку колку работите вредат сега.. ама, си пиша цена, па може ќе се најде некој.

Цени сега...
1 гига ддр2 рам во ТДК компјутери 3400 ден :)

Понудата не е делива, се продава комплет. Само рамот од 1 ГБ го платив 98.5 евра пред еден месец! +30 евра за да ги заменам двете 512-ки.
ти може и 150 евра си дал за 1гига ама цените паѓаат така да кажими која цена даваш за твојот комплет.

А ако има некој заинтересиран за Asus P4v800d-x + 2.4 celeron 128k за 3000 денари со пресметан 18% ддв :icon_lol: нека кажува одма.

gale_vlae напиша:
има некој да се смилува да ми даде графичка било каква за до 500денари? не е за мене за другарми е посо таткому му ја собра
абе ако ми работат уште овие шо ги иам дома с3 севиџ со 16 и 32 рам сакаш да праиме дил?
За 500 ден :)_

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom