Weapon Skins, Bloody Sprites, Cool Sounds!!!

• Креатор на темата Креатор на темата -={K-O-R-U-N}=-
  • Време на започнување Време на започнување
PlayBoY напиша:
Abe Korun pa ovie skinovi ti so si gi stavil znaes od koja kanter se,imase edna kanter kruzese niz Skopje,na avtopazar osobeno, se vikase Counter Strike 1.8,i bese mnogu zakon,sega go izgubiv CD-to i neznam od kaj daj najdam. AMA BESE MNOGU ZAKON,a skinovive ti se od nea garant!!!!!!!!!!!!!

ja znam nemozam i jas da ja najdam dobra bese :):):)

abe super si e ovaa...

Абе играјте ја оригиналот ,не мењајте ништо ,само може да зафркнете нешто така ,а оригиналот си е стандард ,нема шанси да згрешите нешто.

PlayBoY напиша:
Abe Korun pa ovie skinovi ti so si gi stavil znaes od koja kanter se,imase edna kanter kruzese niz Skopje,na avtopazar osobeno, se vikase Counter Strike 1.8,i bese mnogu zakon,sega go izgubiv CD-to i neznam od kaj daj najdam. AMA BESE MNOGU ZAKON,a skinovive ti se od nea garant!!!!!!!!!!!!!
таа е мод од 1.3 и сосема е различна од 1.6 така да не одговара ништо од нејзе .сум пробувал.Ако јас грешам нека ме поправи некој.и нека каже како успеал

abe so e voa reply na postovi so se pred eden i pol mesec praete,ne znaete ili samo kolku da popolnete post-ovi a?

Razor напиша:
abe so e voa reply na postovi so se pred eden i pol mesec praete,en znaete ili samo kolku da popolnete post-ovi a?
Од каде да знам кај пишува од кога е постот.нов сум ,)

Добри се, нема што. Инаку само за овие оружја има? Инаку може некој да ми даде линк да ја симнам м4а1 carbine (стандард м-ката за кантер 1.6) и снајперот.

Ha za toa pred sekoja Promena .. napravi si backup ... Napomena Korun na pocetokot ;) ali koj Procital :toe:

ги најдов ги најдов. за среќа

Еве ви неколку скиови од Ак-47 или калаш :)
thm_588.jpg

DOWNLOAD
thm_545.jpg

DOWNLOAD
thm_633.jpg

DOWNLOAD
thm_16879.jpg
еден е не се два:lol!:
DOWNLOAD

Мислам дека стандардниот калаш е најдобар!

едит: еве рчкав по гугл и најдов една страна за скинови

повелете

има навистина добри скинови.

abe ljudi shto vie filmoF so ova skinojve ja neznaem ednash napraeF samo da vidim kakvi sa i toa backup im napraiF na stardandnite ama zoshto bi ja menjal igrata mnogu e dobra standardna pa koj se slozue se slozue koj ne ne sekoj si ima vkus za samiot sebe pozz :kez::je::3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom