Xibalba
Господин Господин
за јажиња
Само ако јажето е за лична употреба.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
за јажиња
Абе тоа злите јазици, а не јас.
there u go,Финалето е секој да може да си сади дома ете нека бидат максимум 15 стебла...
Прво, ако дозволат да се дава и на лица кои имаат болка, хронична или било каква, тогаш ќе може полесно да се добива - болката само лицето кое вика дека го боли може да ја чувствува, никој не може да му каже дека не го боли, така да би требало специјалистот полесно да препише. Во УСА вака земаат оние над 18 или 21 година ( не ме држете за збор ), плус докторите кои таму ја препишуваат, демек не им правее многу проблеми на оние кои викале дека ја бараат за болка.
Второ, многу е ограничувачки и глупаво фармацефт и агроном да го контролираат производството. Како ќе знаат тие да одгледаат првокласна марихуана ако немале искуство од пред тоа?
Трето, сигурен сум дека ќе изнаредат стотина детали во тоа како и каде може да се произведува, за да стартната инвестиција да некој почне со таков бизнис, биде огромна. Тоа значи неколку газди ќе го контролираат целиот бизнис.
treba eksperti da vrabotat od seloto vo albanija
Ех рецепти, ќе се најде аптека ко порано што им даваше трамадоли на робашиве на црно. Иначе до април да се очекува и легализација на проституција, набавка на алкохол 24/7, работа на локали 24/7 без лиценци и враќање на пушачката традиција во локалите?
Toa se tie glupi lugje i kopiljaci sto gi spomnaa, posto ne znaat deka za vo medicinski celi i vo masloto od konopot se vadi thc-to