Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На крај пак ме тепаше али добро изигравме барем, се држам колку толкуАј пушти на еуроспорт мислам дека не даваат.![]()
Барајте Arjan ако ви се губи ајде![]()
ајде пушти се офлајн си.Играш со некој, коа ќе завршиш пиши Angel 90 сум, прати ми покана доколку сакаш да го осетиш мирисот на поразот![]()
![]()
Играш со некој, коа ќе завршиш пиши Angel 90 сум, прати ми покана доколку сакаш да го осетиш мирисот на поразот![]()
![]()
Па не е само дека си имал повеќе среќа, владееш ептен тоа со движењата со тастатуратаАбе супер си играме, се држиме и двајцата, само среќата беше повеќе кај мене...Ама реванш можеш да побараш кога сакаш
--- надополнето: 10 февруари 2013 во 01:01 ---
Не знам дали знаете ама можете да си додавате пријатели во вашата листа, кликнете на тоа + десно горе на сликата од играчот и тој ќе биде додаден во вашата листа, ја до сеа сите ве ставив полесно е за барање, ама малку собира околу 15 души.![]()
Па не е само дека си имал повеќе среќа, владееш ептен тоа со движењата со тастатуратаМене од секогаш ми биле послаба страна
Затоа има партии кај што ме победуваш без да дојдам на ред да мавнам
Иначе барајте ме и мене ми се играаааааааааааа
Lupo_Alberto![]()
Со тастатура конторлираш на кај да идеНе користам тастатура, со глушец играмИначе глушецов колку повреди има претрпено толку ќотек никој нема јадено, и затоа сеа коа играм на моменти ми мрда
![]()