8 Ball Pool Multiplayer

• Креатор на темата Креатор на темата Samurai Jack
  • Време на започнување Време на започнување
Ај пушти на еуроспорт мислам дека не даваат. :ROFLMAO:
На крај пак ме тепаше али добро изигравме барем, се држам колку толку :icon_mrgr:
На крај 5-3 за Samurai иако водев 3-2 едно време :D
Криво ми е само што ја изгубив таа партијата со криење на топчињата, слабо ми излезе идејата на крај, ми мавна во белата ти ебам несреќата :icon_mrgr:

Абе супер си играме, се држиме и двајцата, само среќата беше повеќе кај мене...Ама реванш можеш да побараш кога сакаш :D
--- надополнето: 10 февруари 2013 во 01:01 ---
Не знам дали знаете ама можете да си додавате пријатели во вашата листа, кликнете на тоа + десно горе на сликата од играчот и тој ќе биде додаден во вашата листа, ја до сеа сите ве ставив полесно е за барање, ама малку собира околу 15 души. :)

Барајте Arjan ако ви се губи ајде :cool:

Играш со некој, коа ќе завршиш пиши Angel 90 сум, прати ми покана доколку сакаш да го осетиш мирисот на поразот :sneaky: :pos:

Играш со некој, коа ќе завршиш пиши Angel 90 сум, прати ми покана доколку сакаш да го осетиш мирисот на поразот :sneaky: :pos:

Неможам да те најдам. Најди ме: TheQuickBones

EDIT: Ајде прво со Маточо изиграј, пред мене е :D

Абе супер си играме, се држиме и двајцата, само среќата беше повеќе кај мене...Ама реванш можеш да побараш кога сакаш :D
--- надополнето: 10 февруари 2013 во 01:01 ---
Не знам дали знаете ама можете да си додавате пријатели во вашата листа, кликнете на тоа + десно горе на сликата од играчот и тој ќе биде додаден во вашата листа, ја до сеа сите ве ставив полесно е за барање, ама малку собира околу 15 души. :)
Па не е само дека си имал повеќе среќа, владееш ептен тоа со движењата со тастатурата :D Мене од секогаш ми биле послаба страна :D
Затоа има партии кај што ме победуваш без да дојдам на ред да мавнам :icon_mrgr:

Иначе барајте ме и мене ми се играаааааааааааа :icon_mrgr:
Lupo_Alberto :icon_mrgr:

Па не е само дека си имал повеќе среќа, владееш ептен тоа со движењата со тастатурата :D Мене од секогаш ми биле послаба страна :D
Затоа има партии кај што ме победуваш без да дојдам на ред да мавнам :icon_mrgr:

Иначе барајте ме и мене ми се играаааааааааааа :icon_mrgr:
Lupo_Alberto :icon_mrgr:

Не користам тастатура, со глушец играм :D Иначе глушецов колку повреди има претрпено толку ќотек никој нема јадено, и затоа сеа коа играм на моменти ми мрда :pos:

Не користам тастатура, со глушец играм :D Иначе глушецов колку повреди има претрпено толку ќотек никој нема јадено, и затоа сеа коа играм на моменти ми мрда :pos:
Со тастатура конторлираш на кај да иде :icon_mrgr:
Стрелките :icon_mrgr:
Верувај немаш поголем хендикеп од мене кога се работи за маусот :icon_mrgr:
Да речеме дека е со топче одоздола и го управувам така што со прстот го мрдам топчето :icon_mrgr: Навика :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom