8 Ball Pool Multiplayer

• Креатор на темата Креатор на темата Samurai Jack
  • Време на започнување Време на започнување
Коњаникот Сабја, брао сеа многу поуабаво изигра, ме растури 5:1...:ROFLMAO:
Иначе сме 1:1 во големи, коа сакаш да ја контраме? :D
Си пишал пред мене :D
Да изиграме уште една да видсиме кој ќе победи денес? :pos:Или од утре продолжуваме? :icon_mrgr:

Да изиграме уште една да видсиме кој ќе победи денес? :pos:Или од утре продолжуваме? :icon_mrgr:

Сеа сеа, неможам да чекам до утре, се изнапромашив, таква лоша игра никогаш не сум имал :( :pos:
--- надополнето: 9 февруари 2013 во 14:54 ---

Сеа сеа, неможам да чекам до утре, се изнапромашив, таква лоша игра никогаш не сум имал :( :pos:
--- надополнето: 9 февруари 2013 во 14:54 ---

Се осетив како да ми попушташ :icon_mrgr:
Ајде уште една решавачка :icon_mrgr:

Кој сака да играме нека каже :D до сабајле сум на работа така да кој сака бујрум :sneaky:

Аииии го изедов 5-1 во решавачката :pos:
Сума сумарум за денес Коњаникот Сабја-Samurai Jack 7-11 :icon_mrgr:
Али за разлика од првите 5-1, овде барем изигравме убаво, неизвесни партии донекаде, да не се усерев во послдната да утнам чиста дупка за црната ќе беше уште понеизвесно :icon_mrgr:
Честитки :icon_mrgr:

Коњаникот Сабја резултатов е лудница, само тие цифри се вртат, ако играме утре се кладам дека 5:1 пак ќе биде, само не знам за кој. :ROFLMAO:
--- надополнето: 9 февруари 2013 во 15:16 ---
Аииии го изедов 5-1 во решавачката :pos:
Сума сумарум за денес Коњаникот Сабја-Samurai Jack 7-11 :icon_mrgr:
Али за разлика од првите 5-1, овде барем изигравме убаво, неизвесни партии донекаде, да не се усерев во послдната да утнам чиста дупка за црната ќе беше уште понеизвесно :icon_mrgr:
Честитки :icon_mrgr:

Шо ти реков дека после 10тина утакмици ќе го фанеш осетот, сеа си одличен, убави утакмици :D

Му се има на некој случено топката да испадне од масата и да неможиш да а удариш? :D

Му се има на некој случено топката да испадне од масата и да неможиш да а удариш? :D
Му се има случено на мој противник :D
Како сум се смеел, намерно промашував а он беше немоќен пошто топката му беше надвор :icon_mrgr:

Како бе да му испадне од масата. :pos: Ми се нема случено до сеа хаха....:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom