Stremio (гледање филмови и серии онлајн со превод)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам нов ТВ за во дневна и би сакал да имам Стремио на телевизорот а фаворит ми се Филипс телевизорите но во друга тема прочитав дека се префрлиле на друг ОС и Стремио апликацијата не е достапна повеќе.
Може некој што има Самсунг да потврди дали Стремио е достапна?
Нејќам андроид бокс или некои си стикови, сакам само ТВ и немам проблем да сменам бренд само за да имам повеќе можности.
Некои препораки?

Dostapna e na Samsung i LG i ma dvata ja imam ama sepak koristam Firestick, nema sansi da koristam vanila OS na televizirite, ne znam zosto gi nejkes, ednostavno druga klasa e Firestickot nad sve ostalo.

Гледам нов ТВ за во дневна и би сакал да имам Стремио на телевизорот а фаворит ми се Филипс телевизорите но во друга тема прочитав дека се префрлиле на друг ОС и Стремио апликацијата не е достапна повеќе.
Може некој што има Самсунг да потврди дали Стремио е достапна?
Нејќам андроид бокс или некои си стикови, сакам само ТВ и немам проблем да сменам бренд само за да имам повеќе можности.
Некои препораки?
Види TCL имаат AndroidTV/GoogleTV.

Не го видов овој линк претходно кога барав.
Ок, значи одредени модели всушност имаат.
Фала ти.
На почеток беше достапна исклучиво апликацијата само таму каде има AndroidТV после неколку години почнаа да се шират и на телевизори со други оперативни системи. Можеби во блиска иднина да биде достапна и на други брендови на телевизори.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom