Таксират 2015

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Рундек е страшилиште! Си зедов карти уште веднаш. Имаат нов албум во Мај и не ми се допадна тогаш многу, сега викам ај ќе фураат песни од него да го ислушам 2-3 пати, кога тој ремек дело да ти бил :P

Од Југотон, 500 денари се почетниве карти. Веројатно како што се приближува датумот на одржување, ќе се зголемува цената.
А фан пит, партер? Или уште немат определено?

А фан пит, партер? Или уште немат определено?

Нема фан пит, партер и такви работи на Таксират мислам. Барем немаше последен последен пат кога бев у 2009 :D Ама и тогаш беше на истата локација, така да не верувам нешто да е сменето.

Vrska neam saml edna cena imaat momentalno. I online mozes da zemes na mktickets stranata.
Нема фан пит, партер и такви работи на Таксират мислам. Барем немаше последен последен пат кога бев у 2009 :D Ама и тогаш беше на истата локација, така да не верувам нешто да е сменето.

Фала ви(y)

Ако има некој што ќе се откаже од картите или нема да е во можност да иде на 2Cellos нека ми пише
Фала ви:)(y)

Дали некој од форумов ќе оди на Рундек на 30-ти?

2 Cellos ќе настапуваат и на главната вечер на 7ми декември. (y)

Иначе картите до вчера беа 500че, од денес до 1ви декември се 700, а после тоа ќе бидат 1000ка.

Јеп, како што пиша Смерт погоре, 2Челос и на главната вечер со фестивалски сет :) Ев го и новиот постер
12291140_960380954020536_2221210222965071120_o.jpg

^ ова бананиве... Само јас ли имам dirty mind или и на други им изгледа као нешто ..повеќе

^ ова бананиве... Само јас ли имам dirty mind или и на други им изгледа као нешто ..повеќе
Има неколку интересни аналогии, пред сѐ позицијата на мапата на една држава е прилично точно претставена.

РЕДОСЛЕД на настапите:
* Sabaton
* Laibach
* La Pegatina
* 2Cellos
* С.А.Ф. & Тони Китановски Little Big Band
* MODESTEP (DJ set)!

Јас планирам да седам од почеток до САФ. Дабстепот не ми е од омилените музички правци, а и се сомневам дека ќе имам енергија за повеќе :)

Почеток е од 19 или 20? На картата ми пишува влез 18, почеток 19, на нет вика влез 19, почеток 20.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom