Апдејтирање на нелиценциран ИксПе

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
teneke напиша:
Да и ЗАКОН е!

Треба да симнеш последна FULL верзија
http://torrent.autopatcher5.mirror.ineedhosting.net/mystats.php
како што гледам последна FULL верзија е

AutoPatcher_XP_Nov06_ENU_Full.exe
(331 MB - AutoPatcher XP November FULL)

таа ќе ја инсталираш и после сите други упдејтови!
Да те прашам: Овој со апдејти од ноември, можам директно да го апдејтовам со апдејти од февруари, или мора сите по ред?

Ах незнам, затоа што Auto patcher користам при нова инсталација, а после си превзема Windows Update. Мислам дека треба сите со ред.

Обично ја вадат Full верзија на 3 месеци ама сега гледам одолжија.

teneke напиша:
AutoPatcher е на интернет скоро 2 години, па Microsoft досега нема ништо преземено. Така да ништо нетреба да докажуваме.

Еднсотавно јас имам лиценциран XP само сакам да си ги имам сите упдејтови кога преинсталирам, а не да симнувам на секое 400 - 500 мб.

Размисли малце пред да трескаш зелени повторно :tapp:. Ај да те видам упдејтирај Windows XP инсталација на лимитиран АДСЛ на 64кбпс. Дури и МТНЕТ препорачува да не симнуваш упдејти.

Е кај ги најде 500 мб????

Само од јануари апдејтите беа 180 мега. Еден сервис пак му доаѓа отприлика 400-500 мега сигурно.

Од SP2 натака пачовите сите што ги имам собрано се околу 100 мега.

Побарајте си XP sp3 ги има сите упдејти така да не мора при секое форматирање да му правите упдате на вашиот пц побарајте тука www.phazeddl.com или на некоја слична ваква веб страница

Најдов WPA patch ако сакаш прати пп работи 100%

Андроник напиша:
Апдејтите стануваат се поважни, а јас заглавив со еден компјутер кој е врзан на нет ама нема лиценца. Дали може да се најдат апдејтите и да се спуштат за подоцна да се инсталираат?
Пиши на ПП ке ти кажам како да си го лиценцираш ......
jас мислам дека пишував едно време како да се спасите од честитката од Microsoft..... ако ви е пиратска верзиjа Windows-от.... за тоа има хак ;)..... и после копираш 2 фаjла.... тоj Хак си го викам БРЗИ ПРСТИ :)))))))))
и после криза немаш .... IE7, MP11 се си работи.....

Зошто не користите autopatcher излегува скоро секој 2 месец , со најнови упдејти

:toe: а имало горе напишано нема везе

има едно програмче НИПИ го знае и го пратив по МСН се вика
ROCK XP. со него доаѓа и сериски број. со него за 15секунди си добивате лиценцирана верзија на ИксПе-то.
Ако ви требе помош пратете ми ПП ке ми биде драго да ви одговорим.!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom