Оваа ни да искочиме не би ја поканилБојана Нушкова

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оваа ни да искочиме не би ја поканилБојана Нушкова
ај сеа не претерувај, не дека е грдаОваа ни да искочиме не би ја поканил![]()
Мартина живееше во Милано или се лажам?Мартина Павлоска е првата манекенка која почна да работи во странство и се појави на FTV која за разлика од претходно спомнатите ја започна својата кариера на 24 и немаше никакво претходно ускуство
Има работено во Њу Јорк, Париз, Мадрид, Милано и Токио. Висока е 180 со пропорции 83-60-89
Па не е грда,али мене не ми се свиѓа.ај сеа не претерувај, не дека е грда
Јаооооо Викторија ја викав нагалено чак, дека од уста не го вадеше тој збор хахахахаПа не е грда,али мене не ми се свиѓа.
Гласно кажано е тоа дека ќе ја замени Катерина.Со тие батаци,нема далеку да стигне.
Не е природна,силно се шминка.Можеби само фото модел средна класа.
Порано ми се свиѓаше Викторија Јаначковиќ,ама и отворив инстаграм,па сеа,не ми се свиѓа ((((
сите имаат живеено во МиланоМартина живееше во Милано или се лажам?
Имаше еден период со каре фризура шибаше,многу ме потсетуваше на Мила Јовович,тука многу ја засакав..Јаооооо Викторија ја викав нагалено чак, дека од уста не го вадеше тој збор хахахаха
За Сања ќе пишам утре, да оставам нешто за друг пат. Инаку да, Сања ми е исто суперИмаше еден период со каре фризура шибаше,многу ме потсетуваше на Мила Јовович,тука многу ја засакав..
Сања Николиќ,исто така ја заборавив.Многу убава.
Се вратив 15 години назад со темава ))))))
За Сања ќе пишам утре, да оставам нешто за друг пат. Инаку да, Сања ми е исто супер![]()
Јас не сум обожавател на јаначковиќ и сакам слика каде пто ви се допаѓаВера Мештеровиќ ми беше јака на времето и Јаначкович исто, гледам ја спомнавте. Убацувајте слики од овие![]()
Црнокрак и Мештеровиќ не ми се сфиѓаат,ко погачи се у фацата,јас сакам девојки,манекенки,со тенки лица и остри црти.
За Сања што да се каже,мила,згодна,неопходна.Вистински пример за тоа дека најубавите круши,свињите ги јадат ))))
Вилоета Стефковска,пријатели сме на инстаграм,а неам појма како,ни која е ни што е.Знам само дека барата у Милано,и не верувам дека е манекенка,со оглед на тоа дека е ниска,можеби фото модел.Фино маче е )))))
Прегледај го приврзокот 281612Прегледај го приврзокот 281613