Македонски Манекенки

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа ни да искочиме не би ја поканил :gjavol:
ај сеа не претерувај, не дека е грда
Screenshot_21-2.jpg

Мартина Павлоска е првата манекенка која почна да работи во странство и се појави на FTV која за разлика од претходно спомнатите ја започна својата кариера на 24 и немаше никакво претходно ускуство

Има работено во Њу Јорк, Париз, Мадрид, Милано и Токио. Висока е 180 со пропорции 83-60-89
Мартина живееше во Милано или се лажам?

ај сеа не претерувај, не дека е грда
Па не е грда,али мене не ми се свиѓа.
Гласно кажано е тоа дека ќе ја замени Катерина.Со тие батаци,нема далеку да стигне.
Не е природна,силно се шминка.Можеби само фото модел средна класа.
Порано ми се свиѓаше Викторија Јаначковиќ,ама и отворив инстаграм,па сеа,не ми се свиѓа ((((

Последно уредено:
Рак лечат очите на Мартина. Ко на мачка.
Рамо до рамо со Џенифер Конели и Александра Дадарио. :love:

Ме мрзи да праам скриншатс од инстаграм. :smirce:

Па не е грда,али мене не ми се свиѓа.
Гласно кажано е тоа дека ќе ја замени Катерина.Со тие батаци,нема далеку да стигне.
Не е природна,силно се шминка.Можеби само фото модел средна класа.
Порано ми се свиѓаше Викторија Јаначковиќ,ама и отворив инстаграм,па сеа,не ми се свиѓа ((((
Јаооооо Викторија ја викав нагалено чак, дека од уста не го вадеше тој збор хахахаха
Автоматски споено мислење:

Мартина живееше во Милано или се лажам?
сите имаат живеено во Милано :)

Јаооооо Викторија ја викав нагалено чак, дека од уста не го вадеше тој збор хахахаха
Имаше еден период со каре фризура шибаше,многу ме потсетуваше на Мила Јовович,тука многу ја засакав..
Сања Николиќ,исто така ја заборавив.Многу убава.
Се вратив 15 години назад со темава ))))))

Имаше еден период со каре фризура шибаше,многу ме потсетуваше на Мила Јовович,тука многу ја засакав..
Сања Николиќ,исто така ја заборавив.Многу убава.
Се вратив 15 години назад со темава ))))))
За Сања ќе пишам утре, да оставам нешто за друг пат. Инаку да, Сања ми е исто супер :)

Вера Мештеровиќ ми беше јака на времето и Јаначкович исто, гледам ја спомнавте. Убацувајте слики од овие :D

Вера Мештеровиќ ми беше јака на времето и Јаначкович исто, гледам ја спомнавте. Убацувајте слики од овие :D
Јас не сум обожавател на јаначковиќ и сакам слика каде пто ви се допаѓа :cautious:

Инаку вчера зборев со една наша шармантна манекеница :love: ја прашував кои се моментално модели кои работат надвор од мк и изгледа нема ниедна :( така да тука завршува делот за манекенки кои направиле нешто во странство.
ќе побарам слики и од Вера и мене ми беше прекрасна

Во меѓувреме гледајте мисици

По барање на @chef_cook

Сања Николиќ

88912B75-BCF4-4ED5-BEEE-CB41F538FF6A.jpeg

2C5DDEE7-3AD2-4A1C-B766-7E775FF2EDDD.jpeg

677B190C-295F-44B2-83A5-85D6FFC07856.jpeg

69B8ECA5-74E9-4F91-B6F5-4A3DCA0760F8.jpeg

7916A6E6-385A-4CCF-85DF-7C7C78DB22B3.jpeg

FFC6A648-D45A-4A94-8961-DCDD4AD1D060.jpeg

F3FEB9FA-3D26-4D91-B052-682C813DF3DB.jpeg

971BC5A8-607A-490A-8BC4-63848D93E96A.jpeg

Ја памтам како многу пријатна девојка и секогаш во форма у пм!!!!! Ако не се лажам, мислам дека е единствената наша мисица која што се ангажираше да направи нешто со својата титула и им помогна на нашите параолимпијци.

Последно уредено:
Сања ми е една од поубавите и мене.
Црнокрак исто.

Вера ми е можеби нај од сите наши манекенки, некогаш и сега, многу мила, симпатична фаца. Пред некое време ја загледав на некоја емисија некоја минута, мислам дека е над 40, а стварно изгледа бомба, тело и фаца. Само што многу се лигуши некако кога збори, ко тинејџерка е. :D

Црнокрак и Мештеровиќ не ми се сфиѓаат,ко погачи се у фацата,јас сакам девојки,манекенки,со тенки лица и остри црти.
За Сања што да се каже,мила,згодна,неопходна.Вистински пример за тоа дека најубавите круши,свињите ги јадат ))))

Вилоета Стефковска,пријатели сме на инстаграм,а неам појма како,ни која е ни што е.Знам само дека барата у Милано,и не верувам дека е манекенка,со оглед на тоа дека е ниска,можеби фото модел.Фино маче е )))))
29570503_2064297977121663_3560073342277666238_n.jpg31947725_2094254850792642_4061230983863599104_n.jpg

Црнокрак и Мештеровиќ не ми се сфиѓаат,ко погачи се у фацата,јас сакам девојки,манекенки,со тенки лица и остри црти.
За Сања што да се каже,мила,згодна,неопходна.Вистински пример за тоа дека најубавите круши,свињите ги јадат ))))

Вилоета Стефковска,пријатели сме на инстаграм,а неам појма како,ни која е ни што е.Знам само дека барата у Милано,и не верувам дека е манекенка,со оглед на тоа дека е ниска,можеби фото модел.Фино маче е )))))
Прегледај го приврзокот 281612Прегледај го приврзокот 281613

Не ми го вреѓај слаткар, симпатија ми беше хахахахахаха
Ќе ти ја мањачам малку девојкава да видиме која е, ако? ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom