Дали сте задоволни или искрено ви се ’’кења‘‘ од системов и од времево во кое живееме ...

• Креатор на темата Креатор на темата PIRATIC
  • Време на започнување Време на започнување
Ај ако сакач донеси тоалет веќе сум таму :lut:
Мисле на хартија за г'з брижење. Една така подебела ролна ќе му треба и помека пошо му е расцветан шупако од тоа дебелото гомно суво гомно. Не се секирај бате, сите истото гомно го сереме :ROFLMAO:

Мене искрено ми се кења по 5 пати на ден, причините се неважни ама прочитав нешто во врска со кењане.

Јебги га, да не серам.
#zlatenjazikimame brought me here.

Колиба в' шума далеку, без интернет можност и струја. Живот вистински живот

Into the Wild стил :) до толку ми е дојдено преку од општество, системи и се останато.

Океј е не е толку лошо. Кењало ми се или не сигурно нема да бидам голуб и над влада со кејф да ги серам - што вика Џака. Викајте ура и мислите позитивно, може да биде и полошо. :D

,,,neshto podzaboravena tema a tolku e soodvetna ,,,spored pishuvankite tukashni,,,za neshto nanazad period i od shto doprva ni se sprema,,,
,,,sraќka kako sraќka edinstveno taa ne zavisi od nikoj i nishto,,,

Денешново време во коешто живееме се состои од само 2 класи. И тоа

1. Богати и
2. Сиромаси...

Средната класа се повеќе и повеќе изчезнува...

Голем број од целокупното богатство на планетава се концентрира во рацете на неколкумина!!!

Најбогатите 1% од луѓето на планетата сега поседуваат 50,1% од сите пари и средства.

Но...

Ако некој мултимилионер ( со капитал од 100 до 200 милиони долари) е Русин, Кинез, Либиец, Индонезиец, Аргентинец, Бразилец, тогаш тој е експлоататор, крвопиец, нехуман, угнетувач, и кршач на сите работнички и човекови права...!!!

Но пазете имаме мулти милијардери со десетици - стотици милијарди долари којшто се од САД, Велика Британија, Франција, Белгија, Холандија... Ама сите тие се успешни бизнисмени и успешни претприемачи ...

Е ај сега која е логиката???

...посебно во ова време добивам нагон, од овие луѓе, од овој систем, од цел циркуз секојдневен што го имаме!

не ми е гајле и бездомник да бидам или милионер. И така никој незнае како се чуствувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom