Fantasy Europa League 2015/16

Тoј тим мнoгу пoвеќе oд 76пoенa имa.
И кaпитен вo никoј случaј не мoже не пaрен брoј пoени дa имa.

Screenshot_2015-10-02-00-11-39.png

Значи поените на вкупната табела се точни , но поединечно за секој играч имаат направено хаос.

@DaniBMW а бре те нема во Кајгана лигата и сега јас сум прв моментално.:D

Не сум задоволен со 58 поени, требаше повеќе, но Марсеј зафркнаа. (n)

@ManUtdChampions колку се смеев прееска кога видов дека Астори постигна гол :pos:, ми текна на тебе дека го смени со Алонсо прееска кога ги објавивме тимовите.:icon_lol:

@DaniBMW а бре те нема во Кајгана лигата и сега јас сум прв моментално.:D

Не сум задоволен со 58 поени, требаше повеќе, но Марсеј зафркнаа. (n)

@ManUtdChampions колку се смеев прееска кога видов дека Астори постигна гол :pos:, ми текна на тебе дека го смени со Алонсо прееска кога ги објавивме тимовите.:icon_lol:
Му го земаа голот на Астори, некој си Бернардеши/ски го пишува стрелец сега :D[DOUBLEPOST=1443740483][/DOUBLEPOST]Иначе не ми е јасно зошто имам 0 поени од Морено? Нели треба да имам 1? Бидејќи играше во второ.

И Дани не се прави фаца дојди во Кајгана Лигата да те млатиме. :P

Како го пишале на Астори не ми е јасно :pos:

Не знаев дека оовие од Дортмунд ќе одмараат, пола тим ми се еба :D И дај нека ја средат играва веќе аман, на предиктор 5 точни резултати а 0 поени ми пишува :mad:

Имa и предиктoр? Кoгa гo пуштиле?

Инaку не влегувaм јaс вo втoри лиги :P

Вчерa пoплaдне немaa линк зa предиктoрoт кaј гејминг.
Немa везе.

Хаос се скроз, ај ваљда до 20ти ќе ги средат игриве

37 поени. Тоа е тој голман Симон Мињоле што има помалце поени од Живковиќ.
Клајн сум го стаил. Кој си бе ти?

Влези бре да имам мотивација да играм. Боро секако ќе го тепам.

Не бев сериозен.
Ќе влезам секако. Во моментот кога се отвори темата бев од телефон, а тимот го имав претходно направено.
Следно логирање ќе ви се придружам

Влези бре да имам мотивација да играм. Боро секако ќе го тепам.
хехехехе види го беее, сеа за сеа само тука ме тепаш, на друите 3 те газам, во ПЛ убедливо и тоа. :D Знам дека сме на мој терен таму, ама сепак слаб си ти ептен. :D

А ем повеќе искуство имате од мене, ги играте и тие аматерските. :icon_mrgr: На Спорт Лајф имаш ли тим бре?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom