Fantasy Europa League 2015/16

Не ми е јасно како имате доволно средства за да ги имате Меси , Суарез , Роналдо и Бејл во ист тим. :unsure:

Не ми е јасно како имате доволно средства за да ги имате Меси , Суарез , Роналдо и Бејл во ист тим. :unsure:

Од каде овие 4ца во Лига Европа? :unsure:

Коваленко ми е на клупа, а од буквално цел тим во средина и напад имам поени. xD Сепак Денис Суарез има само асистенција, а овој гол и асистенција...а баш се мислев дали да ги сменам. :)

Кoј ме терaше дa гo чепкaм тимoт?
Купив игрaч штo oтиде -1. Бaкaмбу кaпитен гo сменив сo Фереирa (не, не тoј двa aвтo гoлa штo си дaде).
Глупoсти.

Јас заборавив да сменам во тимот и од 10 играчи имам 56 .

Не ми се даваа 2 поени за да го доведам Стариџ, а го имав во план.

Претходното коло направив грешка што ги потрошив парите за да ставам и на клупа играчи што играат 1/2 финале, со надеж дека во финале нема да има потреба повеќе од 6 играчи да менувам.

Не ми се даваа 2 поени за да го доведам Стариџ, а го имав во план.

Претходното коло направив грешка што ги потрошив парите за да ставам и на клупа играчи што играат 1/2 финале, со надеж дека во финале нема да има потреба повеќе од 6 играчи да менувам.
Не е на Стариџ голот не ми прави малери. Јас па Асенхо го сменив со Ареола, абе смени со некои од домашните голмани, говедо глупо.

67 поени, Стариџ единствен трансфер и капитен 18 поени.

matchday rank 33

Инаку пуштено е фантазито за ЕП. Ќе отвориме тема и лига наша крајот на месецот.

67 поени, Стариџ единствен трансфер и капитен 18 поени.

matchday rank 33

Инаку пуштено е фантазито за ЕП. Ќе отвориме тема и лига наша крајот на месецот.

Прaти линк.
Бaш вчерa бaрaв и немaше. Кoгa гo пуштиле?[DOUBLEPOST=1462525287][/DOUBLEPOST]Најдов.
Го изменив линкот од предикторот

Последно уредено:
Немав време да сменам тим, јебига...

Ако некој ви се игра ЛЕ на истата страна/апликација realfevr.com каде што играме и фантази Серие А, да знаете дека е пуштена и можете да креирате тим и за фантази Лига Европа оние кои сакате да играте. Лига посебна нема да ни треба пошо со самото креирање на тимот ве додава автоматски во лигата Македонија. Моментално само јас и Дани имаме направено тим. Па окажувајте се ако некои од вас креира тим и игра фантази ЛЕ.

@dragonsky и @Зајче може ќе играат. :D За други не знам.

@Ilumious ако може сезоната на насловот на темата да ја промениш кога ќе можеш

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom