Fantasy Europa League 2015/16

Не ми е јасно како имате доволно средства за да ги имате Меси , Суарез , Роналдо и Бејл во ист тим. :unsure:

Не ми е јасно како имате доволно средства за да ги имате Меси , Суарез , Роналдо и Бејл во ист тим. :unsure:

Од каде овие 4ца во Лига Европа? :unsure:

Коваленко ми е на клупа, а од буквално цел тим во средина и напад имам поени. xD Сепак Денис Суарез има само асистенција, а овој гол и асистенција...а баш се мислев дали да ги сменам. :)

Кoј ме терaше дa гo чепкaм тимoт?
Купив игрaч штo oтиде -1. Бaкaмбу кaпитен гo сменив сo Фереирa (не, не тoј двa aвтo гoлa штo си дaде).
Глупoсти.

Јас заборавив да сменам во тимот и од 10 играчи имам 56 .

Не ми се даваа 2 поени за да го доведам Стариџ, а го имав во план.

Претходното коло направив грешка што ги потрошив парите за да ставам и на клупа играчи што играат 1/2 финале, со надеж дека во финале нема да има потреба повеќе од 6 играчи да менувам.

Не ми се даваа 2 поени за да го доведам Стариџ, а го имав во план.

Претходното коло направив грешка што ги потрошив парите за да ставам и на клупа играчи што играат 1/2 финале, со надеж дека во финале нема да има потреба повеќе од 6 играчи да менувам.
Не е на Стариџ голот не ми прави малери. Јас па Асенхо го сменив со Ареола, абе смени со некои од домашните голмани, говедо глупо.

67 поени, Стариџ единствен трансфер и капитен 18 поени.

matchday rank 33

Инаку пуштено е фантазито за ЕП. Ќе отвориме тема и лига наша крајот на месецот.

67 поени, Стариџ единствен трансфер и капитен 18 поени.

matchday rank 33

Инаку пуштено е фантазито за ЕП. Ќе отвориме тема и лига наша крајот на месецот.

Прaти линк.
Бaш вчерa бaрaв и немaше. Кoгa гo пуштиле?[DOUBLEPOST=1462525287][/DOUBLEPOST]Најдов.
Го изменив линкот од предикторот

Последно уредено:
Немав време да сменам тим, јебига...

Ако некој ви се игра ЛЕ на истата страна/апликација realfevr.com каде што играме и фантази Серие А, да знаете дека е пуштена и можете да креирате тим и за фантази Лига Европа оние кои сакате да играте. Лига посебна нема да ни треба пошо со самото креирање на тимот ве додава автоматски во лигата Македонија. Моментално само јас и Дани имаме направено тим. Па окажувајте се ако некои од вас креира тим и игра фантази ЛЕ.

@dragonsky и @Зајче може ќе играат. :D За други не знам.

@Ilumious ако може сезоната на насловот на темата да ја промениш кога ќе можеш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom