МАКЕДОНИЈА - Хрватска 08.09 2015 Вторник, 21:00

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Koj ku* Samarot vi e kriv deneska be aloooo? Pri odlicen den na Damjan supakot od trener CELA CETVRTINA go ostava na klupa!!! Da ne ja izigral na tiket sto mi go igra ocajniot Gjurovski??? Prostak ej, cel zivot prosti treneri aka srbinovski i maki lazovski kriv obrac ni gi vodat reprezentaciite !!!

Криво ми е што ја тепавме Холандија, баш сакав последни во група да бидеме, за да се освестат од кфм дека репрезентација не се прави со кафански играчи. Овој Самарџиски го брука поимот кошарка, говедо од 2.15 да не знае одбрана да игра. Пичкетина жива. Толку ли неаме бар малку подобар центар? Не пратам мак лига.

мало предвидување, ако ја задржиме Хрватска под 72 коша победуваме, моја констатација и пресметки од статистиките:D
Ништо, 73 постигнаа. (n) За 2 поени ќе тепавме :D

Oсвен aкo Србинoвски не им викa нa тaјмaут и пред утaкмицa "oбaвезнo трoјки целo време дa шутирaте" oн немa никaквa винa зa игрaвa.
Сите гo хејтaaт aмa мене бaш ми е oкеј нa првенствoвo. Кoј сaкaте тренер некa дoјде џaбе е aкo тутуруткиве се зaмишљaaт декa се ѕвезди и шутирaaт oд кaј ќе им прдне.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Хендрикс да не му се даде да мрдне од тука да пукне цел живот железо да збира оти тешко да го бива за друго, а Трајковски најблиското нешто шо го има со кошарката му е брадата

Брат ја имам вина ваљда што немаме проток на игра при агресивна одбрана, ја му кажувам на Трајковски дојде да ме блокира мене место да иде под кош

Тоа е тоа,бес нервози,едноставно оваа игра е доволна само,за екипи ко Грузија,Холандија, и остала багра.Иа и бес ценри толку ни е силата,овој отпад не заслужува да биде под кош.Ај тоа па и на полувреме се знаеше дека ќе ни играат поагрсеивно на топка,не ни даваа да мрднеме,не прочитаа до даска,али ипак Србо е на клупа,све се прашта.

Доста бе само кукате се нешто не ви чини демек имаме играчи што играат во евролига и нба па потфрлиле самиот пласман е огромен успех а и игрите на еп засега па во прво полувреме ги доминиравме хрватите кои се во топ 5 фаворите плус домаќини јбг немаме сила за повеќе ама секако оваа утакмица не ни е нешто битна НАЈВАЖНО е утре да победиме и да обезбедиме пласман во Лил потоа се е можно утре ја имаме најбитната утакмица подобро играме од Грузијците и мора да ги добиеме

Доста бе само кукате се нешто не ви чини демек имаме играчи што играат во евролига и нба па потфрлиле самиот пласман е огромен успех а и игрите на еп засега па во прво полувреме ги доминиравме хрватите кои се во топ 5 фаворите плус домаќини јбг немаме сила за повеќе ама секако оваа утакмица не ни е нешто битна НАЈВАЖНО е утре да победиме и да обезбедиме пласман во Лил потоа се е можно утре ја имаме најбитната утакмица подобро играме од Грузијците и мора да ги добиеме
Може да се пласираме да, ама дека потоа се е можно не знам баш...годинава пак го смениле форматот, нема втора фаза со 2 групи по 6, туку директно нокаут, осмина-финале. Што значи ако ни се падне Литванија како прва од другата група тука ни е крајот, со другите можда имаме некои шанси.

Може да се пласираме да, ама дека потоа се е можно не знам баш...годинава пак го смениле форматот, нема втора фаза со 2 групи по 6, туку директно нокаут, осмина-финале. Што значи ако ни се падне Литванија како прва од другата група тука ни е крајот, со другите можда имаме некои шанси.
Изгубија слепците од Белгија, моментално 3ти се :D За секој случај нема да е лошо словенциве да ги исплескаме ако затреба :D
Прво утре да тепаме да се пласираме, па после ќе видиме дали треба пак да тепаме за да ја избегниме Литванија мада куртони се и тие на ова првенство. :icon_lol: Можиме да протуркаме до 1/4 финале што би било огромен успех ама отом потом

Во групата со која вкрстуваме крајно неизвесна ситуација во моментов 4 репрезентации со по 5 бода .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom