За многу години Македонци!

• Креатор на темата Креатор на темата RedStarFan
  • Време на започнување Време на започнување
Само кажи локација и сума која сакаш да ја исперат со пари и ќе ти ставиме двојно-беглаво орле да не се лутиш ;)[emoji14]os:[emoji14]os:.
Со 5% провизија ќе завршиме работа. Ама и 4с сакаме.

А,бе, Миле, да не е многу бе? :D

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Секако дека може ама истовремено и народот може да, на пример:
  • Ја собере цела владејачка гарнитура и им ги скине главите на гиљотина (Франција)
  • Го земе диктаторот и заедно со неговаа сопруга ги стрела на улица (Романија)
  • Го обеси диктаторот наопачки на плоштад (Италија)
  • Го убие диктаторот заедно со цела негова фамилија (Русија)
  • И уште многу други пример од историјата...
Обично така завршуваат тие што мислат дека државните пари се нивни и можат да ги трошат како сакаат.
Одамна ова на плавите требаше да им се направи вака или требаше живи да се запалат

Мала провизија зимаш бе.Инаку со тебе може огромни бизниси да прават,визионер си ти.Прво споменик на братот Вукиќ кој изјави дека грујо му е идол.
Потоа споменик на Шешељ бидејќи изјави дека Грујо е маченик, и САД сакат да го срушат.После споменик на Дарко Панчев како слави гол од пенал у Бари ем циган,ем роден у Скопје,башка Струмичанец,од тој споменик сите добиваме.
И за крај споменик лично од тебе Брус Ли(испод 30 % провозија у ниеден случај) во чест на кинеските автобуси.Значи у борбен гард онака намрштен и у позадина еден автобус, ласта или кинески вие ќе си ја договорите.Еве куп бизнис идеји кај што може да соработувате со Грујо само уште овие овде да пријават у партија.Башка многу си ефтин со провзијата.
Се надевам дека како човек што те промовира ќе добијам 1 % од твојата заработка :):cool:.

Па што има чудно тука.
И ја така функционирам,давам 2-5% рабат за да ми дадат работа и пет фамилии да прехранам

Мала провизија зимаш бе.Инаку со тебе може огромни бизниси да прават,визионер си ти.Прво споменик на братот Вукиќ кој изјави дека грујо му е идол.
Потоа споменик на Шешељ бидејќи изјави дека Грујо е маченик, и САД сакат да го срушат.После споменик на Дарко Панчев како слави гол од пенал у Бари ем циган,ем роден у Скопје,башка Струмичанец,од тој споменик сите добиваме.
И за крај споменик лично од тебе Брус Ли(испод 30 % провозија у ниеден случај) во чест на кинеските автобуси.Значи у борбен гард онака намрштен и у позадина еден автобус, ласта или кинески вие ќе си ја договорите.Еве куп бизнис идеји кај што може да соработувате со Грујо само уште овие овде да пријават у партија.Башка многу си ефтин со провзијата.
Се надевам дека како човек што те промовира ќе добијам 1 % од твојата заработка :):cool:.
Не им давај идеи те молам ќе фатат да го разубавиваат градот пак. :D

Ама, добро па, за мислење никој не отишол у затвор :D

И така, на овој убав ден, нашата Влада одлучи уште малку да ни го разубави градот. Па така, на плоштадот ВМРО (пази и плоштад има сега), е поставен лав, голем лав.

Убав, голем лав на ВМРО, пред нивниот штаб, секако, со наши пари.
Зборувајте ми за спојување на партијата со државата.

Уствари не, зборувајте ми дека ова е стар македонски симбол, нема врска со партијата.

Честит празник!

3leolav.jpg

5leolav.jpg

Линк.

За многу години и вечен да е Илинденот Македонски.

Се оствари сонот на секој Македонец да се постави МАКЕДОНСКИОТ ЛАВ во Скопје, само местото не му е за пред зградите на ВМРО или СДСМ туку на плоштад.

Единствено го погодија денот на поставувањето, 2ри август, кога нашиот древен цар македонски, Филип 2, ги победи елините во Херонеија и својата победа ја круниса со поставување МАКЕДОНСКИ ЛАВ на местото на победата (Херонеја). Не можам да се изначудам само како Македонците толкуа векови, од Филипа преку доцната антика, средниот век, па се` до денес, си ги чуваат и почитуваат своите традиции и симболи како лавот, што јасно го докажува континуитетот на постоењето на МАКЕДОНСКИОТ НАРОД од антиката до денес.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom