Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
Абе вртев на програмите, ги пратев и Баерн и Атлетико и чат пат Вила поштo ги имам на ливче, баш во тие 3-4минути кога бапна хет трик заглавив на ск4 едни чирлидерки даваа па нив ги гледав кога видов сум пропуштил хет трик за 3 минути ми се одмилија и чирлидерки и се, да ги ебам и в газ и в пичка да ги ебам и нив, и Левандовски што не почека некоја минута. Среќа другите два гола ги видов инаку ќе требаше од курот да си каснам :cautious:
Инаку браво за машинава :drk::oleee::cuc::cuc: ептен ми е ќејф

ауу сеа глеам ГОЛМАНИШТЕВО каква глупост направил за голот од Волфсбург... СЕКОЈА ЧЕСТ, теле едно !!! баш ми е мило шо прима вакви ретардирани голови зашо премногу се има дигнато во облаци со тие излетувањата надвор од шеснаесетник...
Nemoj da pies vaka od sabajle..

The last time that @HerthaBSC had 10 points after 6 games was in 2007/08 (12). Run.

the last time that the @HSV played 3 games in a row without conceding a goal in one season was in 2007. Stability.

@VedadIbisevic09 from @HerthaBSC with his 13th brace in the @Bundesliga_EN (only 2 goals) and the first since May 2013. Comeback.

@FCBayernEN's Lewandowski (@lewy_official) is the only substitute to score 5 goals in 1 match in @Bundesliga_EN history. Worldclass.

@FCBayernEN are down with 0-1 for the 3. time this season, but have won both of the previous encounters. Patience.

Последно уредено:
И вие непотребно му се нафрливте на дечкото за Ноер. Факт е дека не беше голот од таа ситуација, ама малку фалеше да го прими тогаш. :)
Во секој случај, не знам од каде тој хејт кон излетите на Ноер кога 99% се преефективни и ја издигнуваат на ново ниво голманската позиција. Тоа е за секоја пофалба.

Брани уште Манингер во Бундес лигата...? Или пензија е?

Dortmund osteten za penal, ali ok, nema sto da se pravi. Inace sekojpat so Hoffenheim imaat problemi ama toa e. Interesno ke bese partijata protiv Baern da bide so isti bodovi ama i vaka nema da bide loso.

A Wolfsburg koj pacienti se, isto kako Schalke i Leverkusen. Ako dojde Baern si primaat petarda, za razlika pomalite klubovi kako Augsburg poveke otpor davaat.

Dortmund osteten za penal, ali ok, nema sto da se pravi. Inace sekojpat so Hoffenheim imaat problemi ama toa e. Interesno ke bese partijata protiv Baern da bide so isti bodovi ama i vaka nema da bide loso.

vargas 1.jpg
vargas 2.jpg
gisdol.jpg

Само вас ве оштетуваат да. И тренерот на Хофенхајм беше сигурен за Варгас дека не е во офсајд па збесна и го пратија на трибините.

Еваааа хахахаххахаха аууу Игорче покриј се некаде бе, срамота!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom