Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум во МК моментално, сакаш да кажеш не го пренесуваа мечот на ниту еден СК канал?
Пред околу 3 недели се префрлив на Магента од Телеком.
Нема ништо, стеков ми вика Нова демек давале на t-home ама во програма они немаат ништо од бундес за денес, а на спор клубовиве само втора лига се дава кај нас. Глупости ...

Нема ништо, стеков ми вика Нова демек давале на t-home ама во програма они немаат ништо од бундес за денес, а на спор клубовиве само втора лига се дава кај нас. Глупости ...
Тоа е Нова спорт, друг канал од Нова С кој е општ канал иако даваат УФЦ и ЕУРОто одеше таму.

Kad je riječ o Bundesligi pratit ćemo gostovanje Bayer Leverkusena kod Union Berlina (Nova Sport) od 15.30 sati, a od 18.30 prvi put ćemo gledati jedan derbi susret kola na novo-pokrenutom kanalu SK 4K. Igraju Borussia Dortmund i Eintracht.

Osim spomenutog, od nogometa doista ima se štogod za pogledati od druge Bundeslige do treće njemačke lige preko ruske i češke lige.

Нов канал имало во 4К, не знам дали го има кај нас.

Халанд 61 партии за Дортмунд 62 гола.

2021/22: 2 партии, 5 гола и 2 асистенции.

На страна статистиката, како појава на теренот е доминантен, крупен и брз, кога ќе тргне на гол само гром може да го сопре.

Утревечер се игра Суперкупот, Дортмунд - Баерн Минхен со пренос на СК1.

- Bayern Munich XI: Neuer; Stanisic, Upamecano, Süle, Davies; Kimmich, Goretzka; Gnabry, Müller, Coman; Lewandowski.

- Dortmund XI: Kobel; Passlack, Witsel, Akanji, Schulz; Dahoud, Bellingham, Reyna; Reus; Moukoko, Haaland.

Судијава многу наклонет кон Баерн за сега. Инаку добра утакмица, динамична, напната и со доста шанси.

Честито. Глупите индивидуални грешки го коштаа Дортмунд купот.

Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom