Се мислам помегу воена академија и машински и ме интересира ваше мислење за акедемијата , добро е тоа што е е бесплатно и имаш работа ама ко што гледам само околу 30 ке примаат и нз да воошто дали да се је пријавувам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Druze i jas isto se mislev pred otprilika 6 godini. Jas odbrav masinski, sega za sega ne e loso. Inaku mozes da probas so voena akademija prv upisen rok, zatoa sto voglavnom na masinski ostanuvaat mesta i za vo vtor i tret upisen rok.Се мислам помегу воена академија и машински и ме интересира ваше мислење за акедемијата , добро е тоа што е е бесплатно и имаш работа ама ко што гледам само околу 30 ке примаат и нз да воошто дали да се је пријавувам
Се мислам помегу воена академија и машински и ме интересира ваше мислење за акедемијата , добро е тоа што е е бесплатно и имаш работа ама ко што гледам само околу 30 ке примаат и нз да воошто дали да се је пријавувам
Druze i jas isto se mislev pred otprilika 6 godini. Jas odbrav masinski, sega za sega ne e loso. Inaku mozes da probas so voena akademija prv upisen rok, zatoa sto voglavnom na masinski ostanuvaat mesta i za vo vtor i tret upisen rok.
фала на искрениот одговорИма ваква тема. Инаку како што и сам си кажа 30 ќе примаат и ако немаш не врски туку кабли џабе ти е се, немој многу да се надеваш затоа што ке се разочараш кога ќе видиш кој ти го земал местото. Да не се лажеме јавна тајна е како се станува дел од тоа патување.