Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
На сликава не станува збор за Т-Баг, туку грешката што ја имаат направено при снимањето. Тој во позадина се претпоставува дека е Лечеро, а дејството на сликата се одвива откако Лечеро е убиен.

Аха, О.К.
јас си помислив за Т-Бег и неговите контакти шо го имат со типкава :pos2::smir:

[IMG=http://img50.imageshack.us/img50/8409/12034344312157dx7.th.jpg]

ova e glupost ne videna, koj ja ima gledano poslednata epizoda se nadevam deka ke poznae za sto stanuva zbor...

wow нешто имаат прекројвано. Не вервам намерно да ги имат клаено лечеро онаму да стој. Отии ??? досега имаат пазено на еден куп такви детали ова вака .... смрди. Сигурно било планирано нешто друго па после менвале ...

Ke bide nekoja zatvorenicka taa. Vika ke dobieme zatvorenik poubav od Wentworth Miller. :)

Сакет да му најдет нова "љубов" на Мајкл, но мислам дека серијава ќе забегат во погрешен правец ако тоа се случи, и не може за толку кратко време (не заборајвате дека Мајкл беше затвореник на Сона отприлика 2 недели) да ја заборави Сара.
Ако биде така тогаш мислам дека Cherry Hill ќе биде најомразен лик од серијава(јас така гледам) :):smir:

a shto ke bide so Sucre?

Не знаеме друже треба да продолжи серијата да видиме што ке се дешава :wink: Надам се ке избега и он некако.Греота чека дете :(

Би требало да излезе (избега) и Сукре, стварно остана лојален на Мајкл и Линколн до крајот, или ќе избега со Т-Бег или некако Мајкл ќе го извади... Најфер лик е во серијата, не би требало да заврши во Сона...

jas zavcera pocnav da ja gledam serijava....
izgledav 21 epizoda za 2 dena :)
poludev pred televizor
sea cekam da mi gi dadat drugite serii hahah dur ne pocnale kolokviumi mora da se izgleda se...

епа супер. само да не забегаат со приказната.

Сега може да здивнеме :vozbud:

[media]http://youtube.com/watch?v=9lnN1C2_u9s[/media]

Линк да синк ни ги потврди нашите желби :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom