Фејсбук акаунти/страници (купувам)

• Креатор на темата Креатор на темата Vamos
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 април 2014
Мислења
247
Поени од реакции
136
Купувам ФБ Акаунти:

*Не е важно дали името постои но да е реално.
(Fhjgjdfhgjs Hjgdfgtdgdfsf - лошо)
(Ванчо Кајгановски - добро)

*Да е постар од 1 месец.

*Да има активна профилна слика. Немора да е од човек, но да има

*Да има барем неколку friends не мора да се реални ама да има

*Да бил барем некогаш активен акаунтот

300-400 ден по акаунт плаќам. Пишете ми порака.

Поздрав

Колку даваш за 7 години стар профил, ~600 пријател , 90% од Mакедонија ? :D

400 денари. Исто ми се фаќа само да ѓи исполнува точките одозгора :)
Е за толку креирај си сам и по месец дена ќе си влезеш во твоите граници :D

Не вреди да плаќаш по 400 денари (8 долари). Еве ти пример, купи си бројче 100 денари било од кој оператор. Направи фејзбук, верификувај го со тоа бројче и терај работа (1 акаунт = 2 долари). Многу поефтино ти се фаќа :)

Ќе ти пишам за еден месец. ;)

Мојот акаунт вреди 1000 евра бре. 300 денари ќе ми плател. Будала

400 денари. Исто ми се фаќа само да ѓи исполнува точките одозгора :)
Како бе исто 600 пријатели не се малце знаеш кој маркетинг е тоа. Ова муабетов испаѓа и за бифтек и за онаа мешавинана со соја што ја шиткаат некои исто плаќам.

П.С Твојов профил на 1000 најмалце го проценувам е сега цената варира во зависност од тоа колку ти е грда профилната слика :pos::pos::pos::oftopik:

Од ко почна и обична вода да се продава мене ништо повеќе не ме чуди :icon_mrgr:

Не вреди да плаќаш по 400 денари (8 долари). Еве ти пример, купи си бројче 100 денари било од кој оператор. Направи фејзбук, верификувај го со тоа бројче и терај работа (1 акаунт = 2 долари). Многу поефтино ти се фаќа :)

Ќе ти пишам за еден месец. ;)

Не ми се чека еден месец.

Како бе исто 600 пријатели не се малце знаеш кој маркетинг е тоа. Ова муабетов испаѓа и за бифтек и за онаа мешавинана со соја што ја шиткаат некои исто плаќам.

П.С Твојов профил на 1000 најмалце го проценувам е сега цената варира во зависност од тоа колку ти е грда профилната слика :pos::pos::pos::oftopik:

Јас не го користам за таа цел, важно ми е да личи реален, дали со 100 пријатели или 5,000 исто ми се фаќа. Дали се реални или лажни исто ми се фаќа.

Јас не го користам за таа цел, важно ми е да личи реален, дали со 100 пријатели или 5,000 исто ми се фаќа. Дали се реални или лажни исто ми се фаќа.
А што не ти се фаќа?

ако не е тајна зошто ти е потребно ова ?
(јас мислам чим вика да личи реален - сака да си става лајкови на профилната можеби малку има :D jk)

ако не е тајна зошто ти е потребно ова ?
(јас мислам чим вика да личи реален - сака да си става лајкови на профилната можеби малку има :D jk)
За спамирање му е ваљда тера некој бизнис.;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom