Falanga.!!
puls.podzemlja
- Член од
- 29 април 2014
- Мислења
- 103
- Поени од реакции
- 104
Другар ако не знаеш да дискутираш на оваа тема не замарај со глупости.Турбо фолк левел: 9999999999
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Другар ако не знаеш да дискутираш на оваа тема не замарај со глупости.Турбо фолк левел: 9999999999
точно е......Таму вака стои главната работа... Истото е и со Филип Корач сега.
Прегледај го приврзокот 203706
Друга работа е што број на жители игра голема улога.. Индијанец е во право, поарно професионално да се игра и да нема безпотребно пукање.
Да не одиме премногу во Оф-Топик.. На Досије епизодите Нови Воџа посветени на Бојович кажуваат кој се Шаранович но преќутуваат кој е Бојович, уште од социјализмот се луѓе на службите и еден инспектор познат кажува како добиле наредба да ги пречекаат и безбедно внесат во државата, први сериозни во организиран криминал на Балканот. Ранко Рубежич тогаш најопасен гангстер бил нивен мрсул а единствени се што во Германија прават такво бегство од затвор со експлозиви што сигурен сум е наместено и е договор меѓу службите, италијанскиот мафијаш кој бега со нив исто така не е случајност, после тоа им дале задача да бидат главни на коцката во Србија и Црна Гора. Од др. страна Бојович е прв што го професионализира максимално криминалот во РС, во табор на Шарич бил, ги водела иста служба. Пак на истототочно е......
на пример на Косово после војната германската служба која го контролирала целото Косово на тацна му ја предала целата мрежа на америчката служба
интерен договор
Од кај ти е информацијата? Може повеќе детали ?Имам сигурна информација дека Коле Костовски е осуден на 22 години во Бразил за продавање на дрога.
Како што реков и порано,се занимавам со тие работи,имам доста пријатели кои имаат такви информации.Од кај ти е информацијата? Може повеќе детали ?
Интересно, али најискрено многу појасно ќе биде ако, како тогаш напишеше, карикирам, приказнава ми е од Дача Таволино... Нека биде најобјективно ако треба ама сепак вака делува на рекла казала и грубо е да се пише сигурна информација а да не се дообјасни на тој начин.Имам сигурна информација дека Коле Костовски е осуден на 22 години во Бразиебал за продавање на дрога.
Кој сака нека верува,кој не сака нека не верува.Еве ако толку ви значи,информацијата ми е од близок пријател на Томе Аврамски кој живее во Уругвај.Интересно, али најискрено многу појасно ќе биде ако, како тогаш напишеше, карикирам, приказнава ми е од Дача Таволино... Нека биде најобјективно ако треба ама сепак вака делува на рекла казала и грубо е да се пише сигурна информација а да не се дообјасни на тој начин.
Имаш човек за медаљаКој сака нека верува,кој не сака нека не верува.Еве ако толку ви значи,информацијата ми е од близок пријател на Томе Аврамски кој живее во Уругвај.
Томе многу работи си измислува,бетер од Кристијан Голубович е.Демек он со сите бил пријател,сите ги криел,а нема врска.Имаш човек за медаљаме буни тоа што Томе кај Марич викаше дека Коле не е уапсен воопште, вајда е воа случај после емисијата
![]()
Од повеќе луѓе слушам такви коментари за него.Томе многу работи си измислува,бетер од Кристијан Голубович е.Демек он со сите бил пријател,сите ги криел,а нема врска.
Ја има ли некаде првата епизода од "Македонски Инсајдер"?
Види се што постнав горе. Не викам дека е сигурно, ама така изгледа штом пишуваат по нет. Плус негово име се спомнува у Бразилски документи.[DOUBLEPOST=1548950871][/DOUBLEPOST]http://www.idividi.com.mk/vesti/balkan/614828/index.htmДали е сигурно ова за со Слободан Костовски Коле? Од кај ви се информациите