Криминалци и криминални групи во МК

Na kraj se ispostavilo toj sto navodno bil kidnapiran i nateran sam da se zapali, po sto posle nekolku dena i pocinal, deka sam go iniciral pozarot i po greska i on go jadel, fateno bilo sve na kameri.

а ние овде го прежалавме, солзи истуривме за него, за гревота бил

Po negovo pisuvanje ne e podignato obvinenie ama dali e pusten na sloboda

Автоматски споено мислење:

Пиштол, чаура и повреда на глава

Последно уредено:

Anksioznost>Depresija>Samoubistvo...

Чедо Радомировиќ е од Лисиче, долгогодишен пријател на Борис Змејковски.Преку него влезе во 90тите години во сите зделки на бизнис-удбашката агенда.Жена му е единка со потекло од Вевчани, татко и беше директор на Дрим хотелите.Кога почина татко и ја продадоа куќата и заминаа за Холандија, некаде 97-8 година, мајка и србинка се врати во родниот крај.Со банката не му пројде ни година дена, син му имаше тумор на мозок и го лечеа во странство, тогашниот директор го докусури давајќи му кредит без покритие.Камеритр сигурно ги имаат па ќе може да се констатира што е во прашање, но како алав човек на пари можеби и се има преиграно некаде.

dali VMRO gi poddrzuva klanot na tote ili ne !

dali VMRO gi poddrzuva klanot na tote ili ne !
Дуќанџик се играчи на Изет Меџити така да мислам дека нема да ги допрат

ранетиот е син на сопственик на чајџилница во „Чаирчанка“, а напаѓачот е од скопски Сингелиќ
Toa e veke poznato od vesnicite. Iminja dali ima dali se poznati I povrzani so vojnata megu grupive vo Skopje toa e prasanjeto

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom