Какви деца сакате да имате?

• Креатор на темата Креатор на темата ANHELITO
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 февруари 2007
Мислења
67
Поени од реакции
2
Site luge se so razlicni razmisluvanja.Nekoi sakaat zenski za da im pravat frizuri ,da im stavvat snolicki so eden zbor da gi ukrasuvaat.Drugi pak sakaat da imaat maski za da ima KOJ da gi nasledi(sto ne e pravilno),bidejki pod nase podnebje da imas SIN eeej znaes toa sto zanaci,vistinski potomok.Dali vie se soglasuvate so toa deka maskite deca ,vo nasi uslovi , se po posakuvani od tatkovcite otkolku zenskite.Ama ako e zensko neka e zivo i zdravo(nivni najcest komentar).:toe: :tapp: :nenene: (ne nema da e zensko ja sum majstor praam samo maski deca ):pos2:

Само да е здраво и живо.Полот не е никаков фактор.

Па едно машко и едно женско. Женското мене ќе ми биди галеница...машкото на жената :) (Едипов комплекс anyone?) :)

ANHELITO напиша:
Site luge se so razlicni razmisluvanja.Nekoi sakaat zenski za da im pravat frizuri ,da im stavvat snolicki so eden zbor da gi ukrasuvaat.Drugi pak sakaat da imaat maski za da ima KOJ da gi nasledi(sto ne e pravilno),bidejki pod nase podnebje da imas SIN eeej znaes toa sto zanaci,vistinski potomok.Dali vie se soglasuvate so toa deka maskite deca ,vo nasi uslovi , se po posakuvani od tatkovcite otkolku zenskite.Ama ako e zensko neka e zivo i zdravo(nivni najcest komentar).:toe: :tapp: :nenene: (ne nema da e zensko ja sum majstor praam samo maski deca ):pos2:
Било је то некада давно, таму некаде, на почетокот на 20тиот век. Кога им се радувале на машките деца и ги проколнувале женските. Сега, демек помодерни времиња, сеедно е веќе каков ќе биде полот. Важно е да е здраво и живо. Дури, за разлика од порано, денес татковците баш повеќе сакаат ќерка, за разлика од мајките кои повеќе се приврзуваат со машките деца. (Да, Волксваген, Едипов комплекс :)) Татко ми на пример, има 3 ќерки. :) Он е презадоволен со тоа, никогаш немал ни желба за син. Мајка ми пак од друга страна, цел живот пекала третото дете да биде машко.

Што е до мене, ми е апсолутно сеедно. cigara:

Ne znam zosto ama mnogu sakam dve maski :) Ili ako veke bidat masko i zensko sakam prvoto da e masko a posle 5-6 godini edno devojce.
A voopsto ne sakam dve devojcinja.

Pa so znam seedno,samo da e zivo,zdravo,sea da ne go opisuvam na kogo da lici,iako nekako se nakaj masko mi ide,ne za drugo poise mi se svigaat maskite iminja:)

Сакам едно мало буце,со дебелки обравчиња,големи очиња и виткано косиче(пошо имам ептен права коса, ќе треба да си најдам некој "пуцвал":icon_razz ):pipi:

Абе да е здраво и живо не е важно какво е важно е да е машко:pos2::pos2::pos2:

Најискрено ич не ми е битно какво ќе биде. Ептен може е веќе излитена реченицава но ја пак ќе си кажам Важно здраво и живо да е!

Какво и да е, ќе го сакам највеќе на свет... и сакам повеќе деца, така да и сите да бидат ист пол, нема да ми смета, само да се здрави, насмеани, весели и секако ќе се потрудам да бидат добро воспитани.

На мене да не се, сите на мајка им да бидат иначе наебав.

sakam edno divo mashko :) ziv temeprament i struja i edno devojce mamina maza kuklicka :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom