Какви деца сакате да имате?

• Креатор на темата Креатор на темата ANHELITO
  • Време на започнување Време на започнување
Jas sakam da imam 5 deca, a polot zavisi od toa kako ke gi napravi tatkoim

Jas sakam da imam 5 deca, a polot zavisi od toa kako ke gi napravi tatkoim

Сакам и јас 4-5 машки,, женски не е битно. Нека има џагор и смеа и најзадоволна ќе сум :vozbud:.
п.с. сакам плави да се :baeh:

не ми е битно какви ќе бидат,само да се здрави и живи,сакам многу деца,колку даде Господ толку,но се надевам две ќе бидат барем јас така сакам,или па може да бидат две близначиња па да удриме на трето(сакам близнаци ептен) :wink:

не ми е битно какви ќе бидат,само да се здрави и живи,сакам многу деца,колку даде Господ толку,но се надевам две ќе бидат барем јас така сакам,или па може да бидат две близначиња па да удриме на трето(сакам близнаци ептен) :wink:

На трето колено се фаќаат близначиња, значи ако пра-прабаба ти имала мозе и женати да има, не е битно дали од кај тебе или од кај неа. :helou:
п.с. може и до мјасторот да е :pos2::baeh:

bliznaci sakam da iam i toa edno masko edno zensko svetska rabota!barem za mene,neznam za drugite.

Полот не ми е битен ама само да не плачат:pos2::pos2::ija::ija:

Ја девојче појше си сакам, али не за да му ставам машнички. Не знам зошто, некако девојче појше ми е за разгалување и тинтрање. Башка ќе имам изговор зошто купувам барбики:kesa: ... Али секако, дете си е дете и ќе си го сакам сеедно дали е машко или женско:pipi:

Сакам и јас 4-5 машки,, женски не е битно. Нека има џагор и смеа и најзадоволна ќе сум :vozbud:.
п.с. сакам плави да се :baeh:

...ubavo...ama nekoj treba saglam da se iznamuchi da naprai i da izchuva 4-5 sto dzagorat...ke ti svisnat pred vreme so 4-5 deca...:pos2:

...najdobro e 2 spored mene mashko i zensko ne e biten redosledot i da se zdravi i zivi normalno i da imaat normalna majka sto ke gi vospita normalno(ova e pogotovo vazno)...

Би сакала да имам и машко и женско, значи две и ништо повеќе.
Искрено од моја гледна точка повеќе би сакала само едно и тоа женско, да си го дотерувам, средувам, ама би било мошне себично, зошто сметам дека две е најдобра бројка, да се дружат, најчесто оние кои се единици се жалат на осаменост и посакуваат брат или сестра.
А и мислам дека таткото (кој и да е маж како маж) :pos2: повеќе би сакал да има и машко.

Тоа би било што јас сакам. Е сега што даде Господ тоа ќе си го чувам, само да ми е здраво и право

jas mnogu sakam prvoto da mi bide masko :)ne znam zostoali sepak ona e najbitno---da e zivo i zdravo pred se

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom