Пирсинг

• Креатор на темата Креатор на темата Boogie
  • Време на започнување Време на започнување
Boogie напиша:
Ima popust za nova godina znaciod 25.12.2005 pa do 10.01.2005 pirsot i tetovazite se so 50% popust a bidejki pirsanjeto bese 800den. znaci sega 400den.+ pirsot

а пирс сама да си купам или ти ми обезбедуваш?
дали треба да закажувам, или по нова г. да дојдам кога сакам и ќе ја биде?

p.s. знам дека многу прашувам... ама морам да се престрашам.. и ако зборам за тоа полесно ми е... благодарам на разбирањето :)

Pirs mora da si iberes jas gi prodavam isto i niv imas pirsovi od 400den. pa nagore.Toa e titanium za prvo pirsanje i nemoj da se sekiras najubavo pomini ke si napravime muabet i ke se dogovorime

A Boogie ке ти дојдам после божиќ да си го вратам пирсот на јазик ;)
За детали ке се искомуницираме после НГ

Tonchie напиша:
A Boogie ке ти дојдам после божиќ да си го вратам пирсот на јазик ;)
За детали ке се искомуницираме после НГ

Не е проблем ке завршиме работа
Поздрав:)

Ја у TATTOO се спремав да идам да се пирсам под долната усна. Али све некако не наоѓав време, или ќе ми кажеа да дојдам у време коа не ми одговара. 2-3 пати се јавував, закажував и откажував. На крај го затурив пирсот што требаше да се најде на мене, и не земав нов. Уште не сум. Сеа ми е срам да им се појавам таму, неколку пати ги заебав, неам образ више а сигурно и на клоци ќе ме избацат. :D

Али после Нова Година ќе иам време, така да сигурно ќе завршам работа.

Инаку, ВО НИКОЈ СЛУЧАЈ не би дозволил некој нестручен да ме пирса или слично. Мислам, сите околу мене шо се со пирсови ги има пирсано некој кој претходно со истата игла избушил уште 50тина. Такво нешто нема шанси да дозволам.

Locutus of Borg напиша:
Ја у TATTOO се спремав да идам да се пирсам под долната усна. Али све некако не наоѓав време, или ќе ми кажеа да дојдам у време коа не ми одговара. 2-3 пати се јавував, закажував и откажував. На крај го затурив пирсот што требаше да се најде на мене, и не земав нов. Уште не сум. Сеа ми е срам да им се појавам таму, неколку пати ги заебав, неам образ више а сигурно и на клоци ќе ме избацат. :D

Али после Нова Година ќе иам време, така да сигурно ќе завршам работа.

Инаку, ВО НИКОЈ СЛУЧАЈ не би дозволил некој нестручен да ме пирса или слично. Мислам, сите околу мене шо се со пирсови ги има пирсано некој кој претходно со истата игла избушил уште 50тина. Такво нешто нема шанси да дозволам.

Уживај пријателе никој не сватил телефонски повик за навреда и така тие се само за информација значи како и да е треба прво да поминеш да го оставиш пирсот на стерилизација па ке ти се закаже термин и тогаш ке бидеш испирсан.Може да се јавиш кога сакаш или да поминеш во Бунјаковец и ке се договориме не е проблем
Поздрав и до тебе:)

Nice. Истиот телефон е? Оној, 3230..и тако даље? (ако не, пиши ми приватна порака)

Тоа ќе биде после Нова Година. Или пред ако најдам време.

БИ БИЛО НАЈУБАВО ТОА ПРЕД НОВА ГОДИНА ДА СЕ СЛУЧИ ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ДОГОВОРИМЕ ЗА ПОСЛЕ НОВА ГОДИНА

пирсинг на вега колку чини и како да се одржува

Boogie напиша:
Ima popust za nova godina znaciod 25.12.2005 pa do 10.01.2005 pirsot i tetovazite se so 50% popust a bidejki pirsanjeto bese 800den. znaci sega 400den.+ pirsot

eeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjj
ke dojdammmmmmmmmmmmmmm obavezno da si staam pak na uvoto gore:baeh:

IVA напиша:
:pishtoldzi jas sakam pirs ama nemam

Да не реплицирам на сите посебно погледајте на http://www.tattooskinart.com.mk/ информирајте се и пуштете маил не сум у студио до 08.01.2006 за после нема пр.

Porano mn sakav da stavam pirs na jazik,koga trebase da odam da me pirsaat mi bese strav i od togas neam pomisleno za pirs..(bilo kade)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom