Македонска модна сцена

• Креатор на темата Креатор на темата _ZlObNiCa
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам во колку почнува, јас ке одам од 7 бидејки треба да се видам со едни пријатели и да ме внесат на бекстејџ, малце фраер да се правам после...знаеш, поубертет.

Немам време ама сликите што ќе ги направиш обавезно ќе ги видам!

A kolku vreme ke trae? Nedela dena? Ke ima kreatori od stranstvo?

Скоро сите креатори се од странство. За ова веччерва (отварањето) и за затварањето нема карти во слободна продажба затоа сите што сакате барајте врски. За другите денови има карти и се сто денари. Сликите ке ги ставам на крај сите бидејки ме мрзи една по една. И да, јас ке одам секоја вечер, па се гледаме тамо. Седиштето ми е кај автобусот лево, 7-8 ред не знам ни јас

kikiki напиша:
Karta za vlez cini 100 denari.

За отварање и затварање нема во слободна продажба. Карта за цела недела е 500 (така ми кажаа, уште не знам колку е точно)

Ти да не ке идеш?

DimitarC, ако идеш обавезно да сликаш.

Ако се добри фотките, може да иде една фото-сторија на Кајгана.

не се добри, седам во 8 ред и далеку е за да осветли блицот, денес ке купам филм за убавиот апарат или ке го молам татко ми да ми го даде неговиот дигитален. Сликите од бекстејџ испаднаа убави, тие не смејам да ги давам...ама и 3-4 се....

нема...башка и нема некој газиња ау.....само сум сликан јас со некој од манекенките дур се по долна облека, онака како што беа за ревијата. Иначе во петок е цела ревија долна облека

Значи иф аал гоус уел, у петок на фешн уик на сајмиште! :D

Има разлика? Јас сум од Струмица паа.... :wink: :baeh: :icon_conf

Dimitarc напиша:
За отварање и затварање нема во слободна продажба. Карта за цела недела е 500 (така ми кажаа, уште не знам колку е точно)

Ти да не ке идеш?
Denes bev na saem za obrazovanie i kariera, i bas procitav nadvor vlez za sanos fashion week 100 denari. Moze za edna vecer e 100 denari ili za vecer e 100 denari, ne znam.
A ja zadolzitellno ke odam vecer.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom