- Член од
- 11 февруари 2009
- Мислења
- 1.072
- Поени од реакции
- 1.144
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Посебно овие три држави, а на првата треба најмногу да ѝ се завидува. Сега читав дека се согласни да примат 200 мигранти, но само под еден услов: да бидат христијани.
Паметно. А Словаците важеле отсекогаш како тврдокорни католици.
Ќе повторам пак да не бидам нападнат. Тие што не се криминалци и немаат било какво досие, односно се знае дека бегаат поради војна и нивниот живот е загрозен, добредојдени се, христијанска доблест е да се пружа помош на оние кои им е потребна најмногу.
Но тие што ми имаат досие, терористи и ред други работи не ни сакам од тука да ми поминуваат. Нека се печат на грчка страна или ако сакаат Србите нека си ги примат. Ич не ми чуе. Ене им го Белград, со авион и онака имаат еден куп пари.
Оди најди ги овие,меѓу 2000 што секој ден идат
Еве јас не се разбирам во тоа гените како по гените може да се знае кој што е...Колкав процент од Шќиптарите се I2a хапллогрупа?
Генетика е заебана работа, нели?
е сеа, ти ја напраи ко секој втор германец да е навијач.
Германија е огромна земја размерот навијач : обичен граѓанин е 1:100 отприлика, на слепо[DOUBLEPOST=1440548039][/DOUBLEPOST]
Се надевам не.
Добро дечки после 70 години, како мислите дека Хитлер направил фини работи?
таман во центар, ке им се најде и по некое курвиче ....[DOUBLEPOST=1440582001][/DOUBLEPOST]
Не би рекол дека размерот е толку голем,сепак Германија е еден од центрите на големите навивачки групи со национална свест,не се ебиветровци како нас.
Огромна маса луѓе можат да соберат бидејќи и обичниот германец веќе се чувствува загрозен поради тие мигранти,па чекаат шанса да излезат на протест кој ќе ескалира во нешто поголемо од само протест.
Ете за пример да ја земам Полска и тамошните навивачки групи.
И обичен граѓанин излегува на улица меѓу нив кога се чувствуваат загрозен.
Таму националната свест е на многу високо ниво.
Друго,пред недела дена имаше протест во Словачка поради мигрантите,па огромна маса Полјаци и членови на голем број навивачки групи отидоа таму да им дадат поддршка на Словаците.Имаше и Чеси во многу голема бројка,па направија многу срања низ цел град.
Сакам да ти кажам дека тие се во првите борбени линии секогаш и дека можат многу лесно да го повлечат со нив и обичниот граѓанин кој не сака да трпи срања и поради некој дојденец што сака да прави само проблеми,да го крка стапот тој,староседелецот.
таман во центар, ке им се најде и по некое курвиче ....[DOUBLEPOST=1440582001][/DOUBLEPOST]
изгледа ќе се преселам Словачка