Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
- Локација
- Wolfpack Reproducing Area
- Веб-сајт
- dangerousminds.net
Ние сме за Православието, Русија и Турски Тек...ЕУ и НАТО е само фарса за да не го мениме името.[DOUBLEPOST=1440701219][/DOUBLEPOST]Па шо се жалиме шо не не примаат во ЕУ и НАТО тогаш? Шо корист од нас би имале тие две организации освен само да не слушаат како кукаме и да ни даваат милостиња
Јас имам поинаква идеја за да се реши оваа ситуација...Повеќе ми одговара нестабилна Германија и Франција отколку Грција како човек кој перманетно живее во оваа држава.Напишав и претходно, капацитет за да ја затвориме херметички границата немаме а и самото тоа не е возможно. Али мора да се работи, не можат работите туку-така да се остават, ако ништо друго мора да се намали ризикот, а не да се зголемува. Тоа ми е поентата мене, јас сум свесен дека ние таа граница не можеме да ја држиме херметички затворена. Тоа не е возможно. И на крај крајава можат наместо споменици некои си 20 милиони евра да потрошат за една ограда. со бодликави жици. Пак тоа нема да го спречи наливот, ама ќе придонесе до тоа да се намали драстично наливот на бегалци.
Последно уредено: