RomanistaRIM
ASR1927
Ако продолжат со оваа нагорна линија, Д Фестивал не само што ќе е убедливо број 1 фестивал во Македонија, туку ќе биде еден од попознатите фестивали на Балканот.
Секоја чест на Дојранчани.
Секоја чест на Дојранчани.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
zatoa vecerva se popravijaВчера беше многу лошо на влезот, тесно грло. Изгледа беа изненадени од посетата, исто така и само еден пулт за продажба на карти не е доволно.
Секоја чест, прв пат одам на Д Фестивал. Организацијата беше речиси супер, програмата одлична а бината, осветлувањето и озвучувањето совршено.
Најубавиот момент од вечерта или утрото
Дојранчани беа доста фини и гостопримливи, и цените беа супер. Забелешките што ги наброја треба да се насочат кон Password Production, а не кон Дојран. Руле Турс се дебили од невидени размери. Уште не ми е јасно што е толку тешко да се напраи чекирање за еден ден. Си имаш реална слика за бројот на луѓе што ќе се враќаат, праќаш автобуси колку што треба, и решен проблем. Се јавуваш во САС, ти кажуваат едно, прашуваш шофер на паркинг - ти кажува нешто друго, друг шофер нешто трето, итн. Стварно не ми е јасно, зошто некој би имал нервози со накурчени луѓе (оправдано накурчени), наместо да работи со мозок, кога и така трошоците ќе му бидат исти на крајот на денот (нема да направи поголема добивка)? Идиотизмот нема граници.Стварно катастрофа околу организацијата..
Од Центарот па се до паркингот Гранит беше ќора темница..спомна и еден член погоре дека имаше шахта со некоја си палета покриена го приметив и јас тоа..
Срамота беше тоа со пијалоците..
Плачам 100 ден точено пиво за да го пием вручо мочка? Пишале 80 денара пиво а со купоните мамата ни ја ебаа..сите сме дојдени со пари тука али не ме прај будала бе..
Грев е вода бе 50 ден. да плачаш за една чашка.. Дајте флаширана секако ќе ќаревте.. Па за овие 3 дена што напраевте паре цела година лани сте работеле за овие пари.. Јадемо бурек за Охрид али брзо ќе ги стигнете.. Мило мие што се испразни утредента одма, така ви се даде до знаење дека нетреба да се опуштите..
Цените сте ги дигнале за нијанса мислим..
Капак беше руле турс утредента кој сакаја да ја превезат цела младина со 4-5 автобуси у цел ден.. Е тоа беше циркус..
Нека продолжи само напред Дојран но без овие грешки, иначе се беше ок..