ОБНОВЕНО: По нападот во Гошинце, пукање во Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Brutus
  • Време на започнување Време на започнување
Само ке дополнам, одредена единица исчисти цело село во Кумановско 2001-ва без ниту еден повреден од нивна страна.
Не е исто не мешај овој се дешаваше у град у густо населено место не мешај.

Глупости како и Скајп разговорот што вмровци го презентираа
Ајде коментар од луѓе овде кои гледма имаат извор од прва рака бидејќи познаваат специјалци.

Прегледај го приврзокот 120866
Некои се викнати ненајавено, дали тие биле ‘засилувањето‘ или првите екипи не знам.Не знам каква е таа акција без претходна подготовка и најава туку директно на терен.

Aкo сме веќе кај провокации и користење ситуација за политички поени - и официјалниот профил на Сал Бериша објави слики од Куманово со коментар за убиени цивили, деца, масовни апсења на невини...стандард gibberish.

Последно уредено:
Само ке дополнам, одредена единица исчисти цело село во Кумановско 2001-ва без ниту еден повреден од нивна страна.
Ama tie togas ne bile istrenirani vo siriski teroristicki kampovi.

Дај бе некој од модераторите нека го исчисти од тема/банира, било што...
како ќе го постираше постов, ако ги банираа сите што требаше да ги банираат? Inception? ;)[DOUBLEPOST=1431280245][/DOUBLEPOST]
"Не значи ако сум неинформиран дека сум неинформиран" ...
Но ако си глуп, сепак значи дека си... глуп? :P

CEqNHkEUEAAdBjE.jpg

CEqNH_2VAAAEmn3.jpg

CEqNGg9UsAAduuI.jpg

CEqQ_VdWAAE5Y4W.png

Чоек да се чуди како и фејсбук научиле да користат со паметот шо го имат. Ојте плакати лепете нетуку прајте математики ви ебам неписмените

Чоек да се чуди како и фејсбук научиле да користат со паметот шо го имат. Ојте плакати лепете нетуку прајте математики ви ебам неписмените
Овие се Се, само не луѓе.

uploadfromtaptalk1431280390965.jpg

мене смртно ме занима како се запознале веќе убиениот Фејзулаху и бившиот (бар така мислам) амерички амбасадор Волерс?
Со која цел,кога,зошто ?

Ајде форум и воени експерти,малку приказни ;)

Во Белгија имале организирани протести шипците со пароли во стилот MACEDONIA DON'T PLAY WITH FIRE :tapp::facepalm:
Којзнае како им полнат глава, како не им здосади да глумат угнетени од полицијата :facepalm:
Направиле профил во кој постојано се ставаат слики од деца како плачат, и како наводно се апсат невини граѓани и нормално цел свет мисли дека им навлегла полицијата да ги убива невините граѓани :facepalm:

Никогаш нема да прифатат вина во своите редови, цел живот Македонците ќе им бидат криви :facepalm:
Ни тоа што полицаец од нивна националност загина, ништо нема да им значи :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom