еден од пријателиве нема документи, но не се грижи премногу.
Како се вика пријателот? За MAGA другар прашувам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
еден од пријателиве нема документи, но не се грижи премногу.
<3 Gadsden flag.Како се вика пријателот? За MAGA другар прашувам.
Iskreno, koga ke vidam šo kurajberi neprošetani živeat ovde....Не ти се останува?
Има секакви и од секаде. Не мора да значи дека мора да одиш по нивни шаблон. Првите 5 години додека не се средиш ќе биде тешко и работно, потоа можеш да кулираш. Онака Mon-Fri работно, Sat-Sun скарица, пиво, рибарење, базен етц.Iskreno, koga ke vidam šo kurajberi neprošetani živeat ovde....
Друже..Има секакви и од секаде. Не мора да значи дека мора да одиш по нивни шаблон. Првите 5 години додека не се средиш ќе биде тешко и работно, потоа можеш да кулираш. Онака Mon-Fri работно, Sat-Sun скарица, пиво, рибарење, базен етц.
Ne bev jasen, mislev na ovde , vo skopje. Tamu vo amerika beše super, ne se optovaruvaat i zamaraat so gluposti, si go živeat životot. No pregolem zalak e da odam vo stranstvo me stignaa godinite. Možebi decava koga ke porasnat,Има секакви и од секаде. Не мора да значи дека мора да одиш по нивни шаблон. Првите 5 години додека не се средиш ќе биде тешко и работно, потоа можеш да кулираш. Онака Mon-Fri работно, Sat-Sun скарица, пиво, рибарење, базен етц.
Како се нарекува кога ќе измислиш лага дека некој нешто рекол а потоа се расправаш со тоа- Освен што е патетично, злобно и тажно, сигурно мора да има некое име во психологијатаДобро типот Кина ја посети за да се увери дали им забраниле кеш. Сега отишол во Сад да види МАГА како живее. Утре ништо чудно да пише дека е во Тајланд или Камбоџа…. Ај може и бил. Што му знаеш.
Ваљда сте свесни дека ако Трамп беше на островот, демократите уште пред 8 години ќе ја објавеа листата и ќе го спречеа да стане претседател. Можеби ќе рече некој: "да ама и демократите се на листата затоа не ја објавуваат". Факт е дека демократите повеќе го мразат Трамп отколку што се сакаат самите себеси.ова со Обама е еден псајоп за да се одтргне вниманието од островот на Епстин.
Ваљда сте свесни дека ако Трамп беше на островот, демократите уште пред 8 години ќе ја објавеа листата и ќе го спречеа да стане претседател. Можеби ќе рече некој: "да ама и демократите се на листата затоа не ја објавуваат". Факт е дека демократите повеќе го мразат Трамп отколку што се сакаат самите себеси.